• darkblurbg

Wil jij iemand een onvergetelijke verjaardag bezorgen? Of iemand eens extra in het zonnetje zetten?

Professionele entertainment op je eigen stoep vanuit de discobus. Het voordeurfeestje is eigenlijk een moderne FANFARE en is de oplossing voor een spontane verrassing. Met rook confetti, verlichting en muziek op maat gaan we er samen een echt onvergetelijk moment van maken waar nog lang over nagepraat zal worden.

Creëer de ultieme verrassing met een stoepfeest

Een bijzondere verjaardag van een familielid of een feestelijk jubileum van een collega. Er zijn allerlei redenen om een stoep feestje te organiseren. Terwijl het feestvarken nietsvermoedend in huis wandelt, rollen wij voor de deur de rode loper uit. Vervolgens komt de gast naar buiten, gaan de deuren van de discobus open en wordt iedereen verrast door de DJ met saxofonist. Het boeken van een DJ is niet alleen een bijzondere manier om de gasten te verrassen, maar zorgt ook meteen voor een onvergetelijke ervaring waar de buurt nog tijden over napraat.

Waarom een stoepfeest organiseren?

Een stoepfeest is sinds de Coronatijd enorm populair. Toen de horeca op dat moment dicht bleef, maar het wél wat toegestaan om mensen thuis te ontvangen, creëerden wij het stoepfeest! Met het mobiele meubel rollen wij spelend en al je bedrijf, woonkamer, tuin of keuken in. Doordat onze apparatuur werkt met een accu, kunnen wij op iedere locatie een verrassingfeest op touw zetten met een DJ, saxofonist en véél confetti! Nu Corona voorbij is, zijn wij de enigen in Nederland die nog steeds deze verrassingsfeesten organiseren. Wat is de reden dat het stoepfeest nog altijd onverminderd populair is? We zetten de verschillende pluspunten op een rij:

  • Het WOW-verassingseffect van een stoepfeest
    Zodra de discobus de straat inrijdt, is het stoepfeest meteen een echte blikvanger die alle aandacht trekt. De swingende beats, knipperende lichten en gezellige gasten maken dat je direct een bijzonder verrassingselement creëert.
  • Een mobiel feest op locatie
    Bij een DJ huren voor een feest is het soms lastig om een goede locatie te vinden. Met een stoepfeest parkeren we de discobus simpelweg voor de deur of op een parkeerterrein. Dit biedt enorme flexibiliteit, zodat we het evenement voor iedereen toegankelijk is.
  • Entertainment voor alle leeftijden
    Of je nu een spectaculair feest voor de kinderen organiseert, of met volwassenen die gouden hits van vroeger wilt draaien. Een stoepfeest biedt entertainment voor jong en oud.

De voordelen van De vriendelijke DJ's inhuren voor jouw stoepfeest

Met De vriendelijke DJ's haal je kwaliteit in huis als het gaat om een stoepfeest bij jou voor de deur. Wij zijn trots op onze titel als best beoordeelde DJ's van het land, met meer dan 300 positieve reviews van onder andere partymanagers, ceremoniemeesters en bruidsparen. Vooral ons persoonlijk contact met de klant wordt enorm gewaardeerd. Voor onze DJ's bij het stoepfeest is de persoonlijke klik met de gasten van groot belang. Wij vragen dan ook of je vooraf een vragenlijst inlevert waarop je alle wensen voor het stoepfeest doorgeeft. Heb je favoriete verzoeknummers of zijn er juist liedjes die absoluut niet gespeeld moeten worden? Geen probleem, onze DJ is van alle markten thuis. Toch liever een groots feest organiseren in een feestzaal en op zoek naar de juiste aankleding? Naast de muzikale omlijsting bieden wij talrijke opties om de feestvreugde te verhogen. Kies er bijvoorbeeld voor om lichtletters te huren of een photobooth te huren. Zo kunnen de gasten tijdens het stoepfeest de leukste foto's maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden bij een stoepfeest of een evenement in een feestzaal.

Stoepfeest op maat dankzij de do's en dont's

Is er een klik met de DJ voor het stoepfeest? Dan gaan wij aan de slag met een wensenlijst waarop je aangeeft hoe het stoepfeest eruit komt te zien. Op welke locatie vindt het feest plaats? Wanneer en voor hoe lang huur je een DJ in? En zijn er speciale verzoeknummers waar bij het stoepfeest rekening moet worden gehouden? Of willen jullie juist sommige tracks absoluut niet horen gedurende het feest? Met behulp van deze vragenlijst stellen wij een compleet stoepfeest op maat samen dat gegarandeerd een succes wordt!

Neem vrijblijvend contact op voor een onvergetelijk stoepfeest

Kun je niet wachten om je naaste te verrassen met een stoepfeest vol licht, geluid, confetti kanonnen en rookmachines? Samen met onze DJ zorgen wij ervoor dat dit een feest wordt om nooit te vergeten. Een fantastische manier om de heupen los te gooien en uit volle borst met de muziek mee te zingen, gewoon bij je voor de deur! Neem direct contact met ons op voor een prijsopgave of vraag gerust een afspraak aan om de uiteenlopende mogelijkheden voor het stoepfeest te bespreken.

Klik hier om naar de speciale website te gaan van feestje-cadeau.nl