• darkblurbg


'Jong en Oud tegelijk op de dansvloer, dat is mijn doel!'

In 1994 werd ik als puber gegrepen door het DJ-virus en ik was meteen besmet! Via schoolfeestjes en steeds grotere events groeide ik zelfs naar een internationale DJ-carrière met boekingen over de gehele wereld en als dj/producer maakte ik furore met tracks op labels van onder andere Armin van Buuren, Tiësto, Ferry Corsten en Spinnin’ Records. Geweldige tijd, draaien zit hierdoor echt in m'n DNA.

Nu, sinds 2017, heb ik me naast m'n drukke leven thuis als echte all-rounder gericht op een breder publiek met een eclectische mix van knallers uit de laatste decennia en de (dance)hits van nu. Harmonisch gemixt tot mind blowing live mash-ups van Great Balls Of Fire tot Fireball, om maar wat te noemen... geen style is mij te gek!

Bruiloft DJ is een vak te noemen, daar komt zoveel meer bij kijken dan alleen plaatjes draaien. Iedere avond is anders en vereist een andere aanpak. Het gaat verder dan alleen muziek, want ook het contact met jullie als bruidspaar vind ik erg belangrijk. Het is een grote dag die jullie willen afsluiten met een onvergetelijk feest, daar help ik graag bij.

Oog voor het publiek, de sfeer en jullie wensen! Ik draai een gezellige mix van muziek voor Jong & Oud, zonder daarbij je eigen wensen uit het oog te verliezen.

 

Yvonne & Vincent

Tijdens het eerste gesprek kregen we direct al het juiste gevoel bij Rene! Hij voelt perfect aan wat de gasten graag willen horen en krijgt iedereen op de dansvloer. Nummers worden heerlijk in elkaar door gemixed en van jong tot oud kregen we complimenten over de DJ.