• darkblurbg

Met alleen een top DJ ben je er nog niet. Daar hoort ook een DJ meubel, licht en geluid bij, vroeger noemde je dit een drive-in show. Maar dat vinden wij wat oudbollig. Bij ons boek je een ware DJ Show.

Onze DJ Shows zijn een ervaring van beeld, licht en geluid. Dit draagt enorm bij aan de sfeer en het feestgevoel. Het LED scherm in het DJ meubel kan gebruikt worden voor je trouwfoto’s, logo, Snappshot app, onze visuals of wat dacht je van een same-day edit van je videograaf. Niets is te gek!

De lichtshow bestaat uit effectverlichting op 2 hoge LED zuilen, zodat de ruimte goed verlicht kan worden. Standaard zit bij onze DJ set een set van 8 uplights, met deze spots veranderen we de sfeer in iedere ruimte. Bekijk onderstaand filmpje voor een impressie.

Geluid word vaak onderschat, maar ook hier zijn we perfectionistisch in. We zijn de enige bruiloft DJ in Nederland met een Brooklyn Audio geluidssyteem. Dit is het beste syteem in de Benelux, qua klank kun je dit vergelijken met een goed concert in de Ziggodome, heel vol en zuiver. Zo klinkt die fijne muziek ook nog eens heel aangenaam. Geluid moet goed klinken, maar vooral niet te hard zijn. Ook de mensen naast de dansvloer moeten een leuke avond hebben.

In onderstaand filmpje een goede impressie van onze DJ Show en draadloze uplights: