• darkblurbg

De vriendelijke DJ's voor de beste bruiloft DJ in Amsterdam

Op zoek naar een bruiloft DJ in Amsterdam? Het huwelijk behoort tot een van de mooiste dagen van je leven. Uiteraard wil je dat alles tot in de puntjes geregeld is: van het jawoord tot het feest dat daarop volgt. Onze professionele bruiloft DJ's in Amsterdam zijn dan ook de perfecte toevoeging om van jouw speciale dag een onvergetelijk moment te maken. Met meer dan 10 jaar ervaring verzorgen wij een muzikale omlijsting van de hoogste kwaliteit. Een dikke lichtshow, A-merk geluidset, spetterende DJ booth en talrijke opties zorgt ervoor dat wij jouw feest compleet maken. Benieuwd naar de kosten van een DJ op een bruiloft in Amsterdam? Vraag direct een prijsopgave voor een DJ boeken aan of neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over een bruiloft DJ.

Waarom een bruiloft DJ in Amsterdam boeken bij De Vriendelijke DJ's?

Met meer dan honderd positieve beoordelingen van ceremoniemeesters, bruidsparen en partymanagers op ThePerfectWedding.nl zijn wij er behoorlijk trots op om de best beoordeelde bruiloft DJ in Amsterdam te zijn. Het geheim van ons succes schuilt in de voorbereiding. Door heldere communicatie en een vriendelijke samenwerking maken wij er gegarandeerd een feest van. Een aantal redenen waarom mensen voor onze bruiloft DJ in Amsterdam kiezen, zijn:

  • Persoonlijk contact
    Voordat onze bruiloft DJ in Amsterdam komt optreden, houden we eerst een één-op-één kennismakingsgesprek. Je spreekt hier met de bruiloft DJ in Amsterdam die op jullie feest gaat draaien, zodat je meteen aanvoelt of er een klik aanwezig is. Tijdens het gesprek krijg je bovendien een live demonstratie van alle mogelijkheden gedurende het feest. Ervaar het licht en geluid van A-kwaliteit of ontdek de feestelijke opties. Huur bijvoorbeeld een photobooth om de gasten een blijvende herinnering mee te geven van de dag of laat lichtletters plaatsen in jullie namen voor een feestelijk tintje. Geen verzoek is voor ons te gek: wij weten overal een oplossing voor te vinden.
  • Gegarandeerd feest met De vriendelijke DJ's
    Wat er ook gebeurt, jullie huwelijksfeest gaat gegarandeerd door! Onze bruiloft DJ in Amsterdam houdt een ruime marge aan in de voorbereiding, zodat wij ruim op tijd zijn om de entertainment op te bouwen. Is de geplande bruiloft DJ in Amsterdam ziek? Geen nood, aangezien wij altijd een back-up DJ hebben klaarstaan die volledig op de hoogte is van alle wensen.
  • Perfect licht en geluid tijdens onze DJ show
    Verbluf de genodigden op het huwelijk met de hoogstaande kwaliteit licht en geluid tijdens de DJ show. Als enigen in ons land beschikken wij over een Brooklyn Audio Geluidssysteem. Dit systeem produceert zulke volle en heldere klanken, dat je het geluid kunt vergelijken met een show in de Ziggo Dome. Daarnaast zetten wij een unieke lichtshow neer met LED zuilen en floorsports. Bij de DJ booth is bovendien een grandioos scherm aanwezig, waar je de mooiste foto's van het bruidspaar op kunt laten projecteren. Zo geef je het huwelijksfeest net even wat extra's.

Neem meteen contact op voor een bruiloft DJ in Amsterdam

Stap je binnenkort met je geliefde naar het altaar en zoek je de ideale bruiloft DJ in Amsterdam voor 100% dansgarantie met je favoriete muziek? Zoek dan niet verder! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te ontdekken.