• darkblurbg

De beste bruiloft DJ voor een onvergetelijk huwelijksfeest

Zoek je een bruiloft DJ voor het trouwfeest? Na de verloving begint het spannende avontuur om te plannen voor jullie droombruiloft. De vriendelijke DJ's staan klaar om jullie dag muzikaal te omlijsten. Met meer dan driehonderd beoordelingen en een gemiddelde score van 5 sterren op ThePerfectWedding.nl durven wij de conclusie te trekken dat wij de best beoordeelde bruiloft DJ van Nederland zijn. En daar zijn we stiekem best wel trots op. Bij een DJ boeken voor een bruiloft staat het creëren van onvergetelijke momenten centraal. Het gaat niet alleen om het draaien van de juiste plaat op het juiste moment. Ook de samenwerking in de voorbereiding bij DJ op de bruiloft is van belang. Welke muziek past bij jullie leven? Welke plaat mag niet worden overgeslagen? Het meedenken, advies geven en samenwerken met de partymanager, ceremoniemeester, bruidspaar en gasten is hierbij essentieel. Bij De vriendelijke DJ's denken we met jullie mee om een feest neer te zetten om nooit te vergeten. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor een DJ op de bruiloft? Vraag meteen een offerte op maat aan voor de DJ bruiloft prijzen.

Benieuwd naar de ervaringen van bruidsparen en ceremoniemeesters? Klik hier voor de beoordelingen op ThePerfectWedding.nl.

Muziekselectie op maat bij de bruiloft DJ

Bij De vriendelijke DJ's geloven we dat geen twee bruiloften hetzelfde zijn. Daarom gaan wij graag met jullie in gesprek hoe jullie de muziekbeleving willen ervaren op het feest. Aan de hand van uitgebreide intakes en een vragenlijst gaan wij de diepte in om op jullie wensen, smaak en stijl in te gaan. Zo merken jullie meteen of er een klik is met De vriendelijke DJ’s. In de showroom laten we meteen onze volledige DJ show in actie zien met de bijbehorende mogelijkheden en opties. Of jullie nu dol zijn op klassieke hits, de nieuwste nummers uit de top 40 of boeiende dancemuziek, wij hebben het allemaal. Meestal voelen onze bruidsparen tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek direct aan of het een goede match is.


 

Uitgebreide wensenlijst voor de bruiloft DJ huren

Voelt de klik met de bruiloft DJ goed? Dan vragen wij jullie om een vragenlijst in te vullen waarop jullie belangrijkste wensen terugkomen. Voorbeelden zijn onder andere de locatie, de gewenste tijden, het opbouwen van het trouwfeest en de telefoonnummers van de ceremoniemeesters. Uiteraard kun je hierop ook verzoekjes doorgeven aan de DJ voor het feest, maar ook nummers die het bruidspaar absoluut niet wil horen. Hoe jullie ook bepalen dat de muziek moet klinken, De vriendelijke DJ's zorgen er met te gekke opties voor dat het feest compleet is. Naast de wensenlijst bieden wij ook andere mogelijkheden aan om jullie huwelijksfeest naar een hoger niveau te tillen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een DJ met saxofoon of een DJ met lasershow? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Flexibele bruiloft DJ voor een gegarandeerd topfeest

We begrijpen dat het plannen van een bruiloft hectisch kan zijn. Daarom sluiten wij onze diensten naadloos aan op jullie schema. Van de ceremonie tot de receptie en het avondfeest, onze bruiloft DJ zorgt dat de muziek op de juiste plek en tijd wordt afgespeeld. Onze bruiloft DJ zet ruim van tevoren alles klaar. Bovendien hanteren wij ruime marges in de planning, zodat wij - indien dit nodig is - gemakkelijk last minute wijzigingen in het draaiboek kunnen aanbrengen. Is er een bruiloft DJ ziek, dan hebben we meteen een back-up klaar staan. Zo wordt het trouwfeest gegarandeerd een succes!

Bruiloft DJ met state-of-the-art apparatuur

Met onze A-merk geluidssets, een dikke lichtshow en een toffe DJ booth zijn onze DJ bruiloften shows uniek in Nederland. Van een groot scherm in het DJ meubel om de mooiste trouwfoto's op af te beelden tot een Brooklyn Audio geluidssysteem, wij hebben de juiste uitrusting om aan jullie behoeften te voldoen. Op dit moment zijn wij de enige bruiloft DJ met een Brooklyn Audio geluidssysteem, dat bekend staat als het beste systeem van de Benelux. De volle en zuivere klanken zijn vergelijkbaar met een stralend concert in de Ziggo Dome.

DJ bruiloft met live band of saxofonist

Veelal komt het voor dat het bruidspaar niet alleen tijdens het avondfeest op zoek is naar muziek, maar ook gedurende de festiviteiten overdag. De vriendelijke DJ's verzorgen dan ook graag de muziek tijdens de ceremonie, borrel, barbecue of het diner. Genieten van live muziek? Huur dan bij de bruiloft DJ een saxofonist of een live band. Samen met de bruiloft DJ zorgt het live-element voor een extra dimensie aan het huwelijksfeest. 

Afspraak maken met een Vriendelijke DJ?

Meer weten over de mogelijkheden bij de best beoordeelde Bruiloft DJ’s van Nederland? Neem gerust contact met ons op voor een prijsopgave of om een afspraak in te plannen met één van onze vriendelijke trouw DJ’s.