• darkblurbg

Bruiloft DJ voor het trouwfeest boeken? Via ThePerfectWedding.nl hebben wij inmiddels ruim honderd beoordelingen ontvangen, waaruit wij kunnen opmaken dat wij de best beoordeelde bruiloft DJ van Nederland zijn. Hier zijn wij best wel trots op. Het draaien op bruiloften is een vak apart. Los van het draaien van de juiste plaat op het juiste moment, merken wij dat de samenwerking in de voorbereiding erg belangrijk is. Ook het meedenken, advies geven en goed samen werken met de partymanager, ceremoniemeester, bruidspaar en de gasten is van groot belang. Dit alles lukt natuurlijk alleen met een uitermate vriendelijke (bruiloft) DJ.

Benieuwd naar de ervaringen van bruidsparen en ceremoniemeesters? Klik hier voor de beoordelingen op ThePerfectWedding.nl.

Bruiloft DJ inhuren? Maak eerst kennis met ons!

Voordat de klant ook maar ergens over hoeft te beslissen, zorgen wij ervoor dat er een vrijblijvend gesprek in onze showroom wordt ingepland. Dit gesprek vindt altijd plaats met de DJ zelf, niet met een accountmanager of verkoper. In de showroom kunnen wij onze complete DJ show (in actie) met alle mogelijkheden en opties laten zien. Als bruiloft DJ vinden wij het belangrijk dat het bruidspaar een klik heeft met de DJ. In dit kennismakingsgesprek kan het bruidspaar de DJ voor hun bruiloft het hemd van het lijf vragen. Vaak voelen onze klanten tijdens het gesprek precies aan of dit ‘hun’ DJ is.

 

Boekt u een DJ voor uw bruiloft

Is het gesprek jullie goed bevallen en voelen jullie die klik met de trouw D, dan ontvang je een vragenlijst na het gesprek. In deze lijst komen allerlei belangrijke zaken terug, zoals de locatie, de tijden, het opbouwen van het trouwfeest, de nummers van de ceremoniemeesters. Ook verzoekjes voor de trouw DJ kunnen op deze vragenlijst worden ingevuld, maar ook wat het bruidspaar absoluut niet wil horen. Het is niet verplicht om deze lijst uitgebreid in te vullen. Sommige bruidsparen hebben een uitgebreide wensenlijst, terwijl anderen het gemakkelijker vinden om alleen maar in te vullen waar ze een hekel aan hebben. Dat is soms ook het makkelijkst.

Er is altijd een back-up

Is het eindelijk zover? Wij zorgen er ruim van te voren voor dat alles is opgebouwd en klaar staat. Dankzij ruime marges in onze planning zijn wij flexibel en kunnen er – indien dit nodig is – last minute wijzingen in ons draaiboek worden aangebracht. Is er bruiloft DJ ziek, dan staat er altijd een back-up klaar, die precies op de hoogte is van de afspraken die er zijn gemaakt.

DJ show met Brooklyn Audio Geluidssysteem

Onze DJ show op bruiloften is uniek in Nederland. Denk aan een groot scherm in het DJ meubel, een gave lichtshow en professioneel geluid. Op het grote scherm kunnen de mooiste trouwfoto’s worden afgebeeld. De lichtshow en het geluid zijn van groot belang tijdens onze bruiloft show. Wij zijn momenteel de enige bruiloft DJ met een Brooklyn Audio geluidssysteem. Het Brooklyn Audio geluidssysteem staat bekend als het beste geluidssysteem van de Benelux. De klanken zijn zelfs te vergelijken met een goed concert in de Ziggo Dome. Vol en zuiver.

DJ met saxofonist of live band voor bruiloften

Voor het bruidspaar verzorgen wij steeds vaker de complete dag, en draaien wij niet alleen als DJ op het huwelijksfeest. Wij verzorgen de muziek tijdens de ceremonie, de borrel, de barbecue en het diner. Live muziek voert hierin vaak de boventoon. Zo staan wij als bruiloft DJ regelmatig te draaien met een saxofonist of met een live band. Een live band of een saxofonist geeft vaak zoveel meer sfeer tijdens het trouwfeest. Ondanks dat de trouw DJ waarschijnlijk feilloos draait en de gasten er nog lang over napraten, geeft een live band en/of een saxofonist toch veel meer sfeer. Het beste van beide kan bij De Vriendelijke DJ’s worden samengevoegd onder de noemer ‘DJ-Band’.

Afspraak maken met een Vriendelijke DJ?

Meer weten over de mogelijkheden bij de best beoordeelde Bruiloft DJ’s van Nederland? Neem gerust contact met ons op voor een prijsopgave of om een afspraak in te plannen met één van onze vriendelijke trouw DJ’s.