• darkblurbg
  • darkblurbg

'Magisch!' 

Dat moment wanneer het feest écht herinneringen creëert. Wanneer het bruidspaar met tranen van geluk de laatste dans doet aan het eind van de avond, wanneer mensen los gaan als nooit tevoren, studenten de bar leeg drinken, wanneer het feest nooit meer mag eindigen...

Vanaf mijn 14e is dit mijn hobby, eerst buurtfeesten, klassenfeesten en niet veel later de eerste  bruiloften en grotere evenementen. Inmiddels is het mijn parttime-baan waar ik vrijwel elk weekend van mag genieten. Zo kwam ik een aantal jaar terug Jeroen tegen en voelde ik me als sfeermaker erg aangetrokken tot 'De Vriendelijke DJ's' daar wil ik bij, dacht ik! Een te gekke club van DJ's die kwaliteit hoog in het vaandel hebben.
Ik vind het fantastisch de sfeer aan te voelen op de dansvloer, mensen energie te geven en het alle generaties naar hun zin te maken. Daarbij ook naar mensen te luisteren als ze verzoekjes hebben en zelfs dat ene speciale plaatje voor opa of oma in de collectie te hebben.
Met heel veel trots kan ik zeggen dat ik als 'Vriendelijke DJ' van bruiloften tot bedrijfsevenementen, van jubilea tot studentenfeesten, binnen of buitenland, allerlei fantastische momenten tot een onvergetelijk succes heb mogen leiden. Ga ik ook van jullie feest een onvergetelijke avond maken?