• darkblurbg

'Geen verzoekje is onmogelijk, ik heb ze allemaal!'

DJ én muziekliefhebber, deze baan is mij op het lijf geschreven. Ik, 37 jaar jong en ik woon samen met mijn vrouw en 2 dochters in het gezellige Brabant. In 2005 ben ik begonnen met mijn hobby als DJ. De eerste jaren voornamelijk als hobby DJ. Maar inmiddels heb ik er mijn werk van kunnen maken en reis ik vanuit Brabant het hele land door. Iets waar ik heel trots op ben!

Samen met de feestgangers een onvergetelijke avond maken is mijn missie. Dit doe ik met vloeiende mixen door allerlei soorten muziek waarbij ik kijk en luister naar de wensen van het publiek. Ik ben niet bang voor de microfoon maar de muziek zal altijd de boventoon voeren. #pratenisvoordjsnietkunnenmixen

Bruiloft, verjaardag of een jubileumfeest. Ik draai alles! Gekke verzoekjes? Ik heb ze allemaal! Pas als iedereen op de dansvloer heeft gestaan ben ik blij en ga ik met een big smile naar huis. Ik heb de mooiste baan van de wereld. 

 

Rosanne & Johan

Wat hebben wij een waanzinnig feest gehad! Bart heeft goed met ons meegedacht en was flexibel omtrent de openingsact. Dat heeft er mede voor gezorgd dat het vanaf de start helemaal los ging! Jong en oud heeft enorm genoten en…gedanst :) THANKS!