• darkblurbg

Creëer magie door lichtletters te huren van De vriendelijke DJ's

Op zoek naar lichtletters huren voor een extra wow-effect op je evenement? Of je nu een intieme verloving organiseert of een grootschalige beurs wilt decoreren: imponeer je gasten met de luxe lichtletters van De vriendelijke DJ's. Naast een DJ boeken voor je bruiloftsfeest, jubileum of personeelsuitje bieden wij allerlei opties om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Zo huur je een photobooth om onvergetelijke foto's te maken of laat je tijdens een stoepfeest de volledige buurt meegenieten van jouw verrassingsfeest. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor DJ huren voor een feest of lichtletters huren zonder DJ? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Om deze redenen huur je lichtletters voor jouw evenement bij De vriendelijke DJ's

Lichtletters vormen de absolute kers op de taart om jouw evenement, feest of beurs compleet te maken. Bij De vriendelijke DJ's bieden we letters met licht van hoge kwaliteit die stijlvol en met oog voor detail zijn afgewerkt. De lichtletters zijn maar liefst één meter hoog en voorzien van LED verlichting. Doordat de lichten in alle denkbare kleuren zijn in te stellen, zet je binnen een handomdraai de gewenste sfeer neer. Van romantisch en sfeervol tot een uitbundige lichtshow, laat jouw evenement stralen met onze gigantische letters van licht. Ook warm wit behoort tot de mogelijkheden. De verlichting kun je zelfs gedurende het feest laten verspringen voor een extra speels effect. De lichtletters zijn ook daarbij ook dimbaar. Bij De vriendelijke DJ's huur je LOVE letters, maar ook alle andere letters van het alfabet hebben we op voorraad. Zo kun je eindeloos variëren: bijvoorbeeld door de voorletters van een bruidspaar te gebruiken met een &-teken of hartje.

Het perfecte fotomoment bij de lichtletters

Met lichtletters huren zet je niet alleen de perfecte ambiance op jouw huwelijk, bedrijfsevenement of winkelopening neer. De lichtletters vormen ook een uitstekende achtergrond voor foto's, waardoor je gasten zich graag laten fotograferen met de lichtdecoratie. Maak als bruidspaar bijvoorbeeld een mooie fotosessie bij jullie voornamen voor een onvergetelijke herinnering aan het moment. Of creëer meer naamsbekendheid door bezoekers van je bedrijfsevenement foto's te laten maken met de lichtletters voor de sociale media. De lichtletters hebben een onmiskenbare impact en trekken als eyecatcher meteen de aandacht op het evenement. Van een welkomstboodschap bij de ingang tot een blikvanger op de dansvloer. De lichtletters maken direct een blijvende indruk op de bezoekers.

Lichtletters huren zonder gedoe

"Ja, ik wil" of "It's a boy": de verlichte letters zijn zowel overdag als 's avonds de perfecte decoratie voor jouw ceremonie, babyshower of bedrijfsevenement. Wanneer je de lichtletters of lichtcijfers huurt bij De vriendelijke DJ's, kun je de letters met licht zonder extra kosten al eerder in de week ophalen. Zo geniet je de hele dag van spetterende lichtdecoratie zonder gedoe. Liever de LED letters huren en laten bezorgen? Wij brengen de lichtletters moeiteloos op locatie. Doordat wij alle letters, cijfers en tekens in eigen beheer hebben, helpen we je graag met het organiseren van jouw evenement.

De vriendelijke DJ's denkt met je mee bij lichtletters huren

Onderzoek je alle mogelijkheden voor een spetterend en onvergetelijk feest? Met maar liefst tien jaar ervaring binnen de evenementenbranche helpen wij je graag verder om de perfecte sfeer neer te zetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een DJ met saxofoon huren om een spetterende muzikale avond te beleven? Maak met ons een vrijblijvende afspraak om alle opties voor een DJ met opties te bekijken. Wij geven je een livedemonstratie, zodat je een goed inzicht krijgt van wat er mogelijk is. Ga je met ons in zee? Dan geef je in onze vragenlijst aan welke specifieke wensen je hebt qua muziek, licht en techniek. Met een grote hoeveelheid positieve beoordelingen zijn wij met trots een van de best beoordeelde DJ's van Nederland. Neem meteen contact op voor het huren van lichtletters met of zonder DJ via onze website.


Wil je meer inspiratie op doen? Bezoek dan onze website www.bruiloft-letters.nl