• darkblurbg

Best beoordeelde DJ voor bedrijfsfeesten of personeelsfeesten boeken?

Op zoek naar een bedrijfsfeest DJ voor een spetterende muzikale omlijsting van jouw evenement? Wanneer er een bedrijfsevenement op de planning staat, zoek je de ultieme manier om dit onvergetelijk te maken. Voor een bruisende sfeer, opzwepende muziek en dikke lichtshow ben je bij De vriendelijke DJ's aan het juiste adres. Als bruiloft DJ beschikken wij inmiddels over meer dan 100 positieve beoordelingen van bruidsparen. Ons perfectionisme en samenwerking met korte lijnen maakt dat we ook op het gebied van bedrijfsfeesten en personeelsfeesten zeer positieve geluiden horen van onze klanten. Als allround DJ verzorgen wij niet alleen het draaien van de juiste plaat op het juiste moment. Ook het licht, het geluid en de interactie met het publiek staat bij De vriendelijke DJ's centraal. We verzorgen entertainment voor bedrijfsfeesten door het hele land. Van een DJ in Utrecht tot een DJ in Gelderland, laat ons de soundtrack van jullie succesverhaal verzorgen! Neem direct contact met ons op voor de tarieven van een bedrijfsfeest DJ via onze website.

Waarom een bedrijfsfeest DJ inhuren?

Een DJ voor een bedrijfsfeest is niet zomaar iemand die wat plaatjes achter elkaar zet. Een professionele DJ zet de ultieme sfeer neer die mensen verenigt, emoties aanwakkert en mensen laat dansen alsof er geen morgen is. Als bedrijfsfeest DJ dien je goed om te gaan met de diversiteit onder de medewerkers. Gaat het om een personeelsfeest met technici of juist om een bedrijfsfeest van verkopers, marketeers of administratieve medewerkers? Verschillende doelgroepen vragen om verschillende muzieksmaken. Ook is het handig als een personeelsfeest DJ beschikt over het presenteren van bepaalde elementen. Vaak gaat het bij een bedrijfsfeest niet alleen om het dansen, maar ook om het communiceren van officiële presentaties. Viert het bedrijf een mijlpaal of draait het om het versterken van de teamspirit? Een bedrijfsfeest DJ voegt een onmiskenbare energie toe die het hart van ieder evenement vormt.

De voordelen van De vriendelijke DJ's inhuren voor jouw bedrijfsfeest

Het huren van een DJ voor een bedrijfsfeest brengt verschillende voordelen met zich mee. We zetten de pluspunten van De vriendelijke DJ's voor je op een rij:

 • Meer dan 10 jaar ervaring met entertainment voor bedrijfsfeesten
  Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we jouw bedrijfsfeest kunnen transformeren tot een onvergetelijke ervaring. Onze bedrijfsfeest DJ's zijn meesters in het lezen van het publiek en draaien de perfecte mix van nummers om iedereen op de dansvloer te krijgen. Organiseer je een bepaald themafeest, zoals een 70s & 80s party of een goed fout personeelsfeest? Doordat we van tevoren alle wensen met jou bespreken, is de muziek volledig in stijl. Daarnaast houdt de DJ voor het personeelsfeest rekening met de dynamiek van het evenement. Als je collega's net arriveren op het feest, rennen ze naar alle waarschijnlijk niet meteen de dansvloer op. Daarom draait de DJ voor het personeelsfeest aan het begin van het evenement meestal muziek op de achtergrond, zodat het personeel in de juiste stemming komt. Gedurende het feest zijn de nummers aanstekelijk om op te dansen, zodat de collega's vanzelf op de dansvloer swingen.
 • Speciale verzoeknummers voor DJ beleving op maat
  Geen twee personeelsfeesten zijn identiek. Daarom bieden De vriendelijke DJ's een volledige oplossing op maat om naadloos aan te sluiten op jullie wensen en behoeften. Of je nu een bepaalde sfeer wilt realiseren, een specifiek muziekgenre in gedachten hebt of speciale verzoeken hebt; onze bedrijfsfeest DJ staat meteen klaar om aan jullie eisen te voldoen. Ook komt het voor dat je tijdens het feest met collega's muzikale jeugdherinneringen ophaalt, en je plotseling een goede artiest en titel weet voor het feest. Vraag het verzoeknummer meteen aan bij de personeelsfeest DJ, zodat je samen met de andere collega's volledig uit je dak kunt gaan op de dansvloer. Bij het aanvragen van de verzoeknummers houdt de bedrijfsfeest DJ uiteraard het thema in de gaten, zodat het feest vloeiend en soepel verloopt.
 • Bedrijfsfeest DJ met perfect geluid: Brooklyn Audio Geluidssysteem
  Eigenlijk is er (bijna) niets erger dan geluid van slechte kwaliteit. Daarom beschikken De vriendelijke DJ's als enige bedrijfsfeest DJ over een Brooklyn Audio Geluidssysteem. Dit systeem staat bekend als het beste geluidssysteem van de Benelux, waarbij de klanken vergelijkbaar zijn met een spetterend concert in de Ziggo Dome. De muziek klinkt zó vol en zuiver, dat het bedrijfsfeest meteen een verbluffende indruk achterlaat op de gasten. Met de meest geavanceerde geluids- en lichtapparatuur zetten we een visueel en auditief spektakel neer waarmee de productlancering, het jubileum of personeelsfeest onvergetelijk is.
 • DJ voor bedrijfsfeest steelt de show met een spectaculaire lichtshow
  Meestal wordt er niet bij stilgestaan, maar ook de lichtshow speelt een essentiële rol op bedrijfsfeesten. Je kunt het uiteraard basic houden met wat disco spots en moving heads, maar De vriendelijke DJ's verzorgen een dikke lichtshow die een ware publieksmagneet is. Zo komen je collega's gemakkelijker op de dansvloer. Daar waar het 'vroeger' een drive in show heette, noemen wij het tegenwoordig een 'DJ show'. Deze show is een complete ervaring van zowel beeld, licht als geluid. De lichtshow bestaat onder andere uit twee hoge LED zuilen, waarmee in de ruimte de perfecte ambiance wordt neergezet. Breid de lichteffectzuilen uit met floorspots om de sfeer tijdens het bedrijfsfeest volledig naar je wensen aan te passen.

Wat kun je van De vriendelijke DJ's verwachten?

Bij De vriendelijke DJ's staat samenwerking met de klant voorop. Wij doen er alles aan om jouw bedrijfsfeest naar een hoger niveau te tillen, door een setlist samen te stellen die perfect aansluit op jullie bedrijfscultuur. Het aankondigen van speciale momenten of het organiseren van interactieve dansen en spellen. Onze bedrijfsfeest DJ's weten hoe ze het publiek in het evenement kunnen betrekken, zodat de feestvreugde verhoogd wordt. Ongemakkelijke stiltes of abrupte overgangen tussen de nummers zijn geen optie. Onze DJ's voor de bedrijfsfeesten zijn meesters in het mixen en verzorgen van naadloze overgangen tussen de uiteenlopende tracks, zodat het feest voortdurend in volle gang blijft. Daarbij zijn onze personeelsfeest DJ's enorm flexibel. Of het nu gaat om een formele receptie, groots evenement of een informele borrel, ons entertainment voor het bedrijfsfeest past zich moeiteloos aan om de sfeer en het thema van het bedrijfsevenement te versterken.

Maak vrijblijvend kennis met onze bedrijfsfeest DJ

Voordat het feest losbarst, is het belangrijk om van tevoren de samenwerking goed door te spreken. Wij maken dan ook altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze showroom, zodat wij onze DJ show in actie aan jullie kunnen laten zien. Uiteraard is het gesprek met een van onze bedrijfsfeest DJ's, en niet met een accountmanager of verkoper. Het hebben van de juiste klik met de klant is namelijk essentieel om de samenwerking te laten slagen. Ook is onze bedrijfsfeest DJ dan direct op de hoogte van jouw wensen wanneer je besluit om voor één van onze DJ's voor het bedrijfsfeest te kiezen.

Vrijblijvende kennismaking met de bedrijfsfeest DJ

De bedrijfsfeest DJ is flexibel en maakt ruimte in zijn afspeellijst wanneer uw personeel of één van je collega’s een verzoekje heeft. Van te voren vindt er altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze showroom plaats, zodat we onze DJ show kunnen laten zien. Je hebt een gesprek met één van onze bedrijfsfeest DJ’s en niet met een verkoper of accountmanager. Zo is de DJ direct op de hoogte van jouw wensen wanneer je besluit om voor één van onze DJ’s voor uw bedrijfsfeest te kiezen.

Geef de do’s en don’ts van te voren bij onze DJ voor bedrijfsfeesten aan

De bedrijfsfeest DJ is flexibel en maakt meteen ruimte in zijn afspeellijst als het personeel of één van je collega's een verzoekje heeft. Na het kennismakingsgesprek ontvang je van De vriendelijke DJ's een vragenlijst waarop je alle specifieke wensen voor het personeelsfeest kunt invullen. Op welke locatie heb je een bedrijfsfeest DJ nodig? Welk muziekgenre moet de personeelsfeest DJ spelen? Is interactie met het publiek gewenst of juist niet? Aan de hand van deze vragenlijst brengen we de do's en dont's in kaart, zodat onze bedrijfsfeest DJ de sterren van de hemel draait en voor een perfecte avond zorgt. Bovendien beschikken we bij De vriendelijke DJ's over een grandioos DJ meubel met een groot scherm. Hierop kunnen bijvoorbeeld videoclips of speciale momenten van het bedrijf worden afgespeeld.

Geef het bedrijfsfeest een speciaal tintje met een DJ met saxofoon

Een DJ op een bedrijfsfeest is al voldoende om een bijzonder evenement neer te zetten. Wil je extra uitpakken tijdens het feest? Een DJ met saxofonist is in dat geval een waardevolle toevoeging. Of kies voor een DJ met een liveband. Je combineert in dat geval het beste van twee werelden. Een spetterend optreden van de live artiest samen met de flexibiliteit in muziekstijlen van een bedrijfsfeest DJ. De saxofonist of liveband speelt tijdens het feest meerdere sessies. Dit kan zowel los van de DJ als tijdens de set. Vanwege de brede muzieksmaak van zowel de bedrijfsfeest DJ's als de liveartiesten, spelen zij gemakkelijk freestyle met elkaar mee. Doordat de DJ en saxofonist of liveband perfect op elkaar zijn ingespeeld, weten ze precies hoe ze het beste elkaar tot hun recht kunnen laten komen.

NIEUW! 🕺💃 Een zakelijk (flits) stoepfeestje.

Ontstaan in 2020 en de nieuwste trend op het gebied van DJ's boeken: een stoep feestje voor de deur van het bedrijf. Met een gigantische disco bus vol geluid, entertainment en confetti brengen De vriendelijke DJ's op iedere locatie de ware festivalsfeer. Kies voor een dj huren met een saxofonist, zodat alle medewerkers staan te springen en dansen. Het grote voordeel van professioneel entertainment op de stoep of het parkeerterrein bij het bedrijf, is dat je geen locatie hoeft af te huren voor een personeelsfeestje. Je boekt als het ware een spontane verrassing om een onvergetelijk moment te realiseren voor je collega's. Over dit feest op wielen wordt gegarandeerd nog lang nagepraat!


Bekijk hier veel meer informatie: www.feestje-cadeau.nl/zakelijk

DJ voor bedrijfsfeest steelt show met lichtshow

Daar waar het ‘vroeger’ een drive in show heette, noemen wij het tegenwoordig een ‘DJ show’. Deze show is een ervaring van beeld, licht en geluid. De lichtshow bestaat uit twee hoge LED zuilen, waardoor de ruimte perfect verlicht wordt. Deze lichteffectzuilen zijn uit te breiden met floorspots. Met behulp van de floorspots verandert de bedrijfsfeest DJ de sfeer in de ruimte.

 

Bedrijfsfeest DJ met perfect geluid: Brooklyn Audio Geluidssysteem

Eigenlijk is er (bijna) niets erger dan geluid van slechte kwaliteit. Daarom beschikken wij als enige bedrijfsfeest DJ over een Brooklyn Audio Geluidssysteem. Dit systeem staat bekend als het beste geluidsysteem van de Benelux. De klanken zijn vergelijkbaar met een concert in de Ziggo Dome. Zó goed klinkt de muziek, zo vol en zuiver.

Afspraak maken?

We houden van persoonlijk contact met al onze klanten. Daarom gaan wij graag met jou in gesprek over je wensen en voorkeuren voor een bedrijfsfeest DJ. Met een flexibele instelling en zorgvuldige voorbereiding ben je bij ons altijd verzekerd van een professionele DJ voor je bedrijfsfeest. Benieuwd wat wij voor entertainment voor jouw bedrijfsfeest kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave voor een bedrijfsfeest DJ of maak meteen een afspraak via onze website.