• darkblurbg

Best beoordeelde DJ voor bedrijfsfeesten of personeelsfeesten boeken?

Als bruiloft DJ hebben wij inmiddels meer dan 100 zeer positieve beoordelingen van bruidsparen ontvangen. Dit komt mede dankzij ons perfectionisme tijdens de voorbereidingen op het feest. Ook op het gebied van bedrijfsfeesten en personeelsfeesten horen wij zeer positieve geluiden van onze klanten. Het draait niet alleen om het draaien van de juiste plaat op het juiste moment, maar ook om het licht, het geluid en de interactie met het publiek.

Vrijblijvende kennismaking met de bedrijfsfeest DJ

De bedrijfsfeest DJ is flexibel en maakt ruimte in zijn afspeellijst wanneer uw personeel of één van je collega’s een verzoekje heeft. Van te voren vindt er altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze showroom plaats, zodat we onze DJ show kunnen laten zien. Je hebt een gesprek met één van onze bedrijfsfeest DJ’s en niet met een verkoper of accountmanager. Zo is de DJ direct op de hoogte van jouw wensen wanneer je besluit om voor één van onze DJ’s voor uw bedrijfsfeest te kiezen.

Geef de do’s en don’ts van te voren bij onze DJ voor bedrijfsfeesten aan

Na de kennismaking volgt er een vragenlijst waarin vragen over de locatie, de muziekkeuze en de (gewenste of niet gewenste) interactie met het publiek voorkomen. Met behulp van deze vragenlijst worden de do’s en don’ts in beeld gebracht, zodat onze bedrijfsfeest DJ de sterren van de hemel draait en voor een perfecte avond zorgt. Bij De Vriendelijke DJ’s beschikken wij over een DJ meubel met een groot scherm. Hierop kunnen bijvoorbeeld videoclips worden afgespeeld.

 

NIEUW! 🕺💃 Een zakelijk (flits) stoepfeestje.

Ontstaan in 2020 en de nieuwe trend. Een stoep feestje voor de deur van het bedrijf. Met een grote disco bus vol geluid en Entertainment en confetti brengen we een waar festival op locatie. Samen met een Saxofonist staan alle medewerkers te springen en te dansen.

Bekijk hier veel meer informatie: www.feestje-cadeau.nl/zakelijk

 

DJ voor bedrijfsfeest steelt show met lichtshow

Daar waar het ‘vroeger’ een drive in show heette, noemen wij het tegenwoordig een ‘DJ show’. Deze show is een ervaring van beeld, licht en geluid. De lichtshow bestaat uit twee hoge LED zuilen, waardoor de ruimte perfect verlicht wordt. Deze lichteffectzuilen zijn uit te breiden met floorspots. Met behulp van de floorspots verandert de bedrijfsfeest DJ de sfeer in de ruimte.

 Bedrijfsfeest DJ met perfect geluid: Brooklyn Audio Geluidssysteem

Eigenlijk is er (bijna) niets erger dan geluid van slechte kwaliteit. Daarom beschikken wij als enige bedrijfsfeest DJ over een Brooklyn Audio Geluidssysteem. Dit systeem staat bekend als het beste geluidsysteem van de Benelux. De klanken zijn vergelijkbaar met een concert in de Ziggo Dome. Zó goed klinkt de muziek, zo vol en zuiver.

Afspraak maken?

Bent u overtuigd van onze DJ voor bedrijfsfeesten en personeelsfeesten? Neem contact met ons op en maak een afspraak.