• darkblurbg

De vriendelijke DJ's voor een DJ in Utrecht boeken

Op zoek naar een DJ in Utrecht? Met De vriendelijke DJ's haal je de kers op de taart voor jouw evenement in huis. Of je nu een bruiloft DJ zoekt, met een DJ het bedrijfsfeest memorabel wilt maken of een verjaardagsfeest naar een hoger niveau wilt tillen. De getalenteerde DJ's in Utrecht van De vriendelijke DJ's staan klaar om de perfecte soundtrack af te leveren die jij en je gasten niet snel vergeten. Benieuwd naar de kosten van een DJ in Utrecht huren? Vraag meteen een prijsopgave voor een DJ boeken aan of maak een vrijblijvende afspraak via onze website.


 

Persoonlijk contact voor een DJ in Utrecht

Bij De vriendelijke DJ's vinden we persoonlijk contact met onze klanten enorm belangrijk. Daarom maken wij eerst een kennismakingsgesprek voor onze DJ in Utrecht. Gedurende dit gesprek in onze showroom krijg je als klant alle mogelijkheden te zien tijdens de DJ show in actie. Vanzelfsprekend vindt het gesprek met de DJ voor het evenement in Utrecht zelf plaats, niet met een verkoper of accountant. Als klant voel je vaak al snel of de klik aanwezig is. Na een positief kennismakingsgesprek vul je een vragenlijst in waarop je je specifieke wensen aangeeft. Om wat voor locatie gaat het? Gaat het om een feest 's avonds, of verzorgt de DJ in Utrecht gedurende de hele dag de achtergrondmuziek? Zijn er specifieke muziekstijlen en verzoeknummers waar de DJ rekening mee moet houden, of mogen sommige tracks absoluut niet gedraaid worden? Aangezien geen feest hetzelfde is, leveren onze DJ's in Utrecht maatwerk om aan al jouw wensen te voldoen.

DJ in Utrecht met perfect licht en geluid

Als enige in Nederland beschikken wij over het Brooklyn Audio Geluidssysteem. Met dit systeem ervaar je geluid als nooit tevoren. De kwaliteit en helderheid van de klanken is vergelijkbaar met een concert in de Ziggo Dome. Naast A-kwaliteit geluid, bieden wij een spectaculaire lichtshow aan om een extra dimensie aan het evenement te geven. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om grappige opties bij de DJ in Utrecht te huren. Wat dacht je bijvoorbeeld van lichtletters huren om een tekst voor het bruidspaar of het bedrijfslogo uit te lichten? Of huur een photobooth om toffe foto's van familie, vrienden of collega's op het feest te maken. De mogelijkheden bij een DJ huren in Utrecht zijn eindeloos.

Lees hier meer over de specificaties van de DJ show in Utrecht en omgeving.


Afspraak maken voor een DJ in Utrecht?

De kracht van De vriendelijke DJ's is dat wij met meer dan 10 jaar ervaring ons naadloos weten aan te passen aan de stijl van het feest. Van een formeel jubileum tot een gezellig stoepfeest, onze DJ's in Utrecht zetten het feest neer dat jij voor ogen hebt. Daarnaast kunnen we de DJ set op allerlei manieren combineren met bijvoorbeeld een saxofonist, zangeres of liveband. Meteen een afspraak maken of meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via het online contactformulier.