• darkblurbg

De best beoordeelde bruiloft DJ in Utrecht boeken? Via ThePerfectWedding.nl hebben meer dan honderd ceremoniemeesters, partymanagers en bruidsparen een beoordeling voor ons achtergelaten. Als bruiloft DJ in de provincie Utrecht merken wij dat het een vak apart is. Een goede voorbereiding is van groot belang, waarbij de samenwerking met de ceremoniemeester, partymanagers en het bruidspaar hoog bij ons in het vaandel staat.

 

Bruiloft DJ in Utrecht boeken? Maak eerst kennis!

Om ervoor te zorgen dat alles gestroomlijnd verloopt plannen wij eerst een kennismakingsgesprek met één van onze bruiloft DJ’s in Utrecht in. Tijdens dit gesprek voelt het bruidspaar aan of dit ‘hun’ DJ is. Die klik moet er zijn. Het gesprek vindt plaats in onze showroom, zodat wij onze DJ show in werking kunnen laten zien.

Perfect licht en geluid

Met eigen oren kunt u de hoge kwaliteit van het Brooklyn Audio Geluidssysteem ervaren. Wij beschikken als enige in Nederland over dit geluidssysteem, dat qua geluidskwaliteit te vergelijken is met een goed concert in de Ziggo Dome. Het Brooklyn Audio Geluidssysteem staat bekend als het beste systeem van de Benelux. De klanken zijn vol en zuiver. Ook de lichtshow is uniek in zijn soort en geeft een extra dimensie aan het trouwfeest. Lees hier meer over de specificaties van de DJ show in Utrecht en omgeving.

Heeft u gekozen voor één van onze Bruiloft DJ’s in Utrecht?

Dan zorgen wij ervoor dat je een vragenlijst ontvangt waarop specifieke wensen mogen worden aangegeven. Denk hierbij aan welke nummers je absoluut wel, maar zeker ook niet wilt horen. Onze bruiloft DJ’s zorgen er tijdens uw trouwfeest in Utrecht voor dat de muziek, licht en geluid geheel op uw wensen wordt aangepast. De DJ meubel beschikt over een groot scherm waarop trouwfoto’s of andere mooie herinneringen kunnen worden afgespeeld. Ook hierbij kan je bij ons aangeven wat jullie wensen zijn. 

Van ceremonie tot trouwfeest

Steeds vaker verzorgen wij de muziek gedurende de gehele dag, van ceremonie tot in de late uurtjes tijdens het trouwfeest. Een live band, een zangeres, een saxofonist of andere instrumentale acts kunnen worden gecombineerd met een bruiloft DJ in Utrecht om de trouwdag nog persoonlijker te maken. Wij passen ons graag aan!

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 06-37192760 of stuur een bericht via het contactformulier.