• darkblurbg

'Ik haal mijn voldoening uit een volle dansvloer!'

Muziek zit mij in het bloed, al op jonge leeftijd begon ik met plaatjes draaien. Jeroen en ik beoefenen onze gezamenlijke hobby al meer dan 20, ook nu we al op veel bruiloften en feesten te vinden zijn, spreken we nog vaak af om samen een avondje nieuwe platen te draaien in de showroom.

 

Ook ik vind persoonlijk contact heel belangrijk voor het feest. Vooral bij bruiloften komt er zo veel meer bij kijken dan alleen een avond plaatjes draaien. Ik neem graag de tijd om jullie te leren kennen, alleen zo krijgen we de volgende vragen beantwoord. Naar welke festivals of concerten gaan jullie? Welke radio stations luisteren jullie? Wat verwacht je dat je gasten leuk vinden? En wat moet ik absoluut niet draaien die avond? In een persoonlijk gesprek hoor ik graag nog veel meer over jullie wensen en vertel ik jullie hoe ik een avond voorbereid en aanpak.

 

Een goede voorbereiding is het halve werk, maar het blijft een kunst om op de avond jullie wensen en die van je gasten te vertalen naar een volle dansvloer. Qua muziek kan ik echt alles draaien, ik haal mijn voldoening uit een volle dansvloer!

 

Ilona & Ferdy

Rutger heeft het echt heel leuk gedaan, zijn enthousiasme straalde er vanaf. Echt zo leuk!! We hebben veel foto’s van het feest waar Rutger steeds breed lachend op staat. Mede dankzij hem is de dag ontzettend geslaagd en hebben wij de hele dag genoten.