• darkblurbg

Boek een DJ met band, zangeres of saxofonist voor een unieke sfeer tijdens uw trouwfeest, bedrijfsfeest of evenement. Twijfelen tussen een DJ of een band is niet nodig, want de combinatie hiervan zorgt voor live entertainment en vermaak. Ondanks dat de DJ de platen feilloos in elkaar over laat lopen en het publiek vanaf het eerste nummer al de dansvloer op krijgt, zorgt een DJ met band nog voor een extra dimensie tijdens het feest. Ga voor het beste van beide en kies voor een band met DJ.

Band met DJ, zangeres, saxofonist of toch anders?

Een band met DJ (of andersom) kan uit verschillende samenstellingen bestaan. Zo is een DJ met saxofonist en zangeres een veelvoorkomende combinatie. Ook een percussionist of violist kan perfect samen met een DJ. Een bijkomend voordeel van een band met DJ is dat er geen pauzes zijn. Onafgebroken wordt het publiek blootgesteld aan een avond met entertainment. Er is geen beperkt repertoire, omdat de DJ de nummers kan spelen die de band normaliter niet speelt. We kunnen letterlijk alle kanten uit!

DJ met band boeken? Eerst kennis maken!

Voordat je een DJ met band boekt willen wij graag kennis met je maken. Hierdoor weten we precies wat je wensen zijn en kunnen we je laten zien hoe onze DJ show werkt. De DJ show werkt uitermate goed samen met saxofonisten, drummers en zangeressen. Op de voorkant van de DJ meubel is een scherm bevestigd waarop sfeerbeelden, video’s of logo’s kunnen worden afgebeeld. De mogelijkheden worden besproken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wensen in kaart brengen

Na dit kennismakingsgesprek sturen wij je een vragenlijst toe, zodat jouw specifieke wensen in kaart worden gebracht. In de vragenlijst komt onder andere de wensen voor de locatie aan bod en geef je aan welke muziek je wilt horen en welke nummers absoluut niet gedraaid mogen worden. Ook kan je bij ons aangeven of je wilt dat de DJ af en toe praat om de gasten ‘op te zwepen’ of juist niet. Wij verzorgen jouw muzikale avond met band en DJ graag tot in de puntjes.

Afspraak maken?

Neem gerust contact met ons op via 06-37192760 of stuur een e-mail naar info@devriendelijkedjs.nl. Maak jouw feest compleet met onze DJ en band!