• darkblurbg


'De juiste plaat op het juist moment!'

De juiste muziek op het juiste tijdstip spelen kan zoveel waarde toevoegen aan een feest en daar haal ik m’n kick uit. Het is jullie speciale dag en alles staat in het teken om dat muzikaal zo goed mogelijk te ondersteunen. In de voorbereiding denk ik mee over welke muziek je graag wel en niet wilt horen en of er andere speciale wensen zijn. Elk bruidspaar, elk publiek en elke avond is anders, ook al heb je alles vooraf doorgesproken. Op de dag zelf pakt het weleens anders uit en dan is het aan mij om jullie en het publiek precies te geven wat zij willen horen. Ik draai werkelijk alles, mix oude en nieuwe muziek vlekkeloos door elkaar en heb een bijna allesomvattende bibliotheek aan muziek bij me, dus kan alle kanten op. 

Inmiddels heb ik op honderden bruiloften, bedrijfsfeesten, diners, sportevents en op clubavonden gestaan en ook al doe ik dit al jaren professioneel, het voelt nog steeds als de leukste hobby die er is! 

 

  

Angela & Remco

Wat moeten we zeggen over zo'n geweldige feestavond... DJ Rutger heeft de hele avond alles onder controle gehad en heeft de hele zaal omgetoverd tot één grote dansvloer. De vragenlijst en kennismaking van te voren was zeer prettig en er werd heel erg goed rekening gehouden met onze wensen. Bij deze DJ is je feestavond in zeer goede handen. TOPAVOND. Bedankt Rutger!