• darkblurbg

Een professionele DJ boeken doe je bij De vriendelijke DJ's

Jij wilt een DJ boeken voor een onvergetelijk trouwfeest, spetterend personeelsfeest of intieme verjaardag? Bij De vriendelijke DJ's huur je een allround DJ die je volledig ontzorgt. Naast je favoriete muziek verzorgen wij ook alle apparatuur inclusief transport, op- en afbouw. Bij De vriendelijke DJ's denken we met je mee, zodat de gasten nog dagenlang napraten over het feest. Schakel bijvoorbeeld een DJ met saxofoon in, organiseer een stoepfeest of huur een photobooth of lichtletters. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om een DJ te boeken of vraag meteen de prijzen van een allround DJ aan via onze website.

Een allround DJ boeken om jouw feest naar een hoger niveau te tillen

Het boeken van een DJ brengt allerlei voordelen met zich mee. Dit zijn enkele redenen waarom het slim is om een allround DJ te overwegen:

  • Diversiteit in muziek
    De allround DJ's van De vriendelijke DJ's beschikken over een brede kennis van verschillende muziekgenres, waardoor zij naadloos kunnen schakelen tussen allerlei stijlen. Of het nu gaat om een 'Goed-Fout feest' met 90s muziek, een latin-avond of de nieuwste hits uit de top 40: door een DJ te boeken bij De vriendelijke DJ's geniet je van de juiste mix van muziek om aan de wensen van jouw gasten te voldoen.
  • Flexibel inspelen op de dynamiek
    Hoe bouw je het feest eigenlijk op? Zoek je een bruiloft DJ die de avond start met een openingsdans? Of begint de avond rustig, waarbij de DJ op een bedrijfsfeest geleidelijk de collega's op de dansvloer laat swingen? Een allround DJ is flexibel en past zich volledig aan op de sfeer en het publiek van jouw evenement. Onze DJ's lezen de energie van de menigte en spelen hierop in, zodat de dansvloer op ieder moment vol blijft en de feeststemming hoog is.
  • Professionele mixen en overgangen
    Vanzelfsprekend mag je van een professionele DJ verwachten dat zij bedreven zijn in het mixen van de juiste muzieksamenstelling. Door vloeiende overgangen te creëren, creëren de DJ's de beste danservaring. Speciale verzoeknummers van de gasten? Geen enkel punt! Onze DJ's draaien meteen de favoriete tracks zonder abrupte veranderingen.

Een persoonlijke benadering bij De Vriendelijke DJ's boeken

Persoonlijk contact met onze klanten heeft bij ons de hoogste prioriteit. Wil jij graag onze DJ's inhuren, maar eerst met eigen ogen zien hoe onze DJ sets verlopen? Aangezien geen twee feesten gelijk zijn, gaan wij graag met jou in gesprek om de beste allround DJ te vinden die bij jouw wensen past. Tijdens het kennismakingsgesprek heb je altijd direct een gesprek met de DJ zelf; dus niet met een verkoper of een accountant. Zo voel je meteen of er een klik is, zodat het feest een succes wordt. Tijdens het gesprek krijg je een live demonstratie te zien van alle mogelijkheden die wij bieden op het gebied van geluid, licht en techniek. Zo krijg je een goed beeld van wat je kunt verwachten bij een DJ boeken.

Geef je wensen door bij een DJ boeken

Wil je een DJ inhuren van De vriendelijke DJ's? Na het kennismakingsgesprek geef je op onze vragenlijst aan wat de specifieke wensen voor het feest zijn. Welke locatie heb je op het oog, op welke datum en tijdstip? Zoek je een actieve allround DJ die veel interactie met de gasten heeft of juist niet? En zoek je een DJ die een bepaalde muziekstijl draait? Uiteraard kun je op de lijst verzoeknummers aangeven, zoals een speciaal openingslied voor een bruiloft. Sommige gasten kiezen er bijvoorbeeld voor om bepaalde nummers door te geven die specifiek niet gedraaid moeten worden. Welke do's en dont's er ook zijn, De vriendelijke DJ's nemen met minder dan een 10 geen genoegen.

DJ boeken met het beste geluid en licht van Nederland

Onze DJ show is uniek in Nederland. Als enige beschikken we over een Brooklyn Audio Geluidssysteem, dat bekend staat als het mooiste geluid van de Benelux. Dankzij de volle en heldere tonen heb je het gevoel alsof je een concert in de Ziggo Dome beleeft. Naast de A-merk geluidsset geniet je van een dikke lichtshow met twee gigantische LED zuilen. Door floorspots op deze zuilen te plaatsen, zet je direct de ideale sfeer neer. Ook installeren wij een groot scherm bij de DJ booth, waarop je bijvoorbeeld je favoriete trouwfoto's kunt laten zien tijdens het feest. Laat je inspireren door de mogelijkheden tijdens het kennismakingsgesprek met onze DJ's.

Allround DJ boeken met saxofonist

Zoek je iets extra's op het feest? Door een DJ te boeken met een live saxofonist maak je de feestvreugde compleet. Van alle instrumenten is de saxofoon het meest divers. Zo speelt de saxofonist gemakkelijk mee met dance of house, maar past het instrument ook perfect bij R&B muziek. De saxofonist wordt per uur geboekt, zodat hij of zij tijdens de avond een aantal korte, maar krachtige sets speelt. Daarbij bevindt de saxofonist zich niet achter de DJ booth, maar swingt hij of zij de pan uit op de dansvloer. Zo blijft het een speels en grappig effect op de avond, zonder dat het teveel wordt. Voor een allround DJ met saxofonist ben je dus aan het juiste adres bij De vriendelijke DJ's.

Neem meteen contact op met De vriendelijke DJ's voor een DJ boeken

Met meer dan 10 jaar ervaring zetten onze allround DJ's een spetterend feest neer met een 10+ beleving. Wij gaan met alles voor de hoogste kwaliteit; of het nu gaat om de DJ booth, het geluid of het persoonlijk contact. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een DJ boeken op jouw feest of evenement? Neem gelijk contact op voor een kennismakingsgesprek.