• darkblurbg

'Ik ga voor de 9,9+ ervaring' 

Van jongs af aan speelt muziek voor mij een grote rol in mijn leven. Zo speelde ik piano en keyboard, waarna ik vanaf de middelbare school in aanraking kwam met het draaien. Vele verjaardagen en spaarpotjes werden gewijd aan het uitbreiden van deze hobby.

Langzaam meer zeker werd de hobby steeds serieuzer. Afgelopen jaren heb ik op nagenoeg alle soorten gelegenheden gedraaid. Van een 50ste verjaardag, studentenfeest, discotheek, of bruine kroeg tot aan grote bedrijfsfeesten en vele bruiloften. De veelzijdigheid geeft mij het benodigde enthousiasme en energie om bij elk evenement of feest alles te kunnen geven.

In 2013 kwam ik Jeroen, de vriendelijke DJ, tegen. Vanuit een gedeelde passie voor muziek en enthousiasme voor het vak als DJ was een samenwerking bijna onvermijdelijk. De titel ‘Vriendelijke DJ’ past ook mij als geen ander.

Mijn kracht ligt in de benadering van het totale plaatje van de avond en het meedenken met de klant. Van het voortraject met muzikale voorkeuren en invulling van het feest, tot aan het verloop en de rolverdeling op de avond zelf. Een feest is meer dan alleen muziek en het meedenken en adviseren hierin zorgt elke keer weer tot het beste resultaat!

Op de avond zelf en in de voorbereiding probeer ik je onze 9,9+ ervaring te laten ervaren!

 

Jan & Soraya

Wij hebben een super ervaring gehad met het optreden van DJ Marten. We hebben van de gasten alleen maar lovende woorden gehad over dat het een super feest was. Heel goed werd er rekening gehouden met onze wensen en de wensen die op de avond zelf bij de gasten vandaan kwamen. Marten was erg enthousiast,spontaan en vriendelijk, alleen maar lof voor hem!