• darkblurbg

DJ huren voor je verjaardag: een onvergetelijke ervaring bij De vriendelijke DJ's

Heb je een verjaardag, bruiloft of personeelsfeest op de planning staan en wil je daarvoor een DJ boeken? Met De vriendelijke DJ's huur je eenvoudig een DJ voor je verjaardag die volledig op jouw wensen aansluit. Met trots behoren wij al meer dan 10 jaar tot de best beoordeelde DJ's van Nederland. We houden niet van opscheppen, maar zijn stiekem enorm blij met de honderden positieve beoordelingen van onze klanten op Theperfectwedding.nl. Daar werken we ook enorm hard voor, zowel als het gaat om de voorbereiding als om het draaien als DJ op het verjaardagsfeest. Wij maken bovendien gebruik van de hoogste kwaliteit in beeld, licht en geluid. Naast een DJ huren voor een verjaardag, bieden wij allerlei extra opties aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een photobooth huren voor knotsgekke foto's met je vrienden of lichtletters huren om jouw naam in het zonnetje te zetten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden bij een DJ huren voor een verjaardagsfeest.

Creëer onvergetelijke momenten met een DJ huren voor een verjaardag

Het geluid van je favoriete muziek, de dansvloer die bruist van energie en je vrienden en familie die stralen van geluk. Door een DJ in te huren voor je verjaardagsfeest word je volledig ontzorgd tijdens het evenement. Of je nu een mijlpaal van 18, 21, 30, 50 of zelfs 80 jaar viert, de ervaren entertainers van De vriendelijke DJ's stellen een muzikale omlijsting samen die de sfeer naar een hoger niveau tilt. Doordat onze allround DJ's alles verzorgen, hoef jij je niet druk te maken over het transport of de op- en de afbouw van de apparatuur. Ons team staat op elk moment voor je klaar en denkt met je mee over het feest. Zoek je een interactieve DJ die de tent op zijn kop zet? Of wil je liever een DJ huren voor het verjaardagsfeest die op de achtergrond blijft, zodat de gasten nog met elkaar kunnen praten? De attente en ervaren DJ's van De vriendelijke DJ's zorgen dat al je DJ-wensen uitkomen.

Waarom een DJ huren bij je verjaardag van De vriendelijke DJ's?

Bij De vriendelijke DJ's houden we van persoonlijk contact met onze klanten. Jij wilt immers een onvergetelijk feest neerzetten; wij doen er alles aan om hier voor te zorgen. We maken met onze klanten altijd een één-op-één kennismakingsgesprek over het verjaardagsfeest. Hierbij laat onze DJ zien welke mogelijkheden er zijn qua licht, geluid en techniek. Meestal voelen klanten meteen aan of er een klik is met de DJ die zij willen huren voor een verjaardag. Onze DJ's zijn hierbij enorm flexibel. We passen ons compleet aan naar jullie ideeën en beschikken over een zesde zintuig om de gasten muzikaal van de juiste klanken te voorzien. Bovendien beschikken we bij De vriendelijke DJ's over een ruime planning, waardoor we nooit te laat komen. Zelfs als een DJ plotseling ziek is, hebben wij dankzij onze uitgebreide voorbereiding meteen een back-up DJ gereed staan. Zo gaat jouw verjaardagsfeest altijd door!

Uniek geluid en beeld bij DJ huren voor verjaardag

Met alleen een DJ huren bij je verjaardag is het feest nog niet compleet. Een DJ meubel, geluid en licht zorgen voor een totaalbeleving tijdens je verjaardag. Deze drive-in show, of zoals wij noemen DJ show, draagt aanzienlijk bij aan de feestvreugde. Onze lichtshow bestaat uit ten minste twee hoge LED zuilen, waarmee je de locatie optimaal kunt verlichten. Daarnaast beschikt onze DJ set standaard over acht uplights, waarmee je de ruimte in hogere sferen betovert. Op het LED scherm in het DJ meubel kun je allerlei grappige visuals laten afspelen. Foto's van de jarige, een Snappshot app of een same-day edit van je videograaf? Je kunt met de visuals alle kanten op! Verder hebben wij als De vriendelijke DJ's als enigen in Nederland een Brooklyn Audio geluidssysteem bij de DJ shows. Met dit systeem geniet je van de mooiste klanken bij je verjaardag. Het geluid is te vergelijken met een spetterend concert in de Ziggo dome. Gedurende het kennismakingsgesprek ervaar je meteen de hoogste kwaliteit die wij nastreven tijdens de demonstratie.

DJ huren bij een verjaardag met saxofonist

Combineer het beste van twee werelden door zowel een DJ als een saxofonist te huren voor je verjaardagsfeest! Aangezien onze DJ's perfect zijn ingespeeld op onze saxofonisten, weten zij de voetjes van de vloer te krijgen tijdens je verjaardag. De saxofoon is daarbij uiterst geschikt voor allerlei muziekstijlen. Van house tot dance, van R&B tot danceclassics. En uiteraard mag een 'Happy birthday to you' met de saxofoon niet ontbreken! De saxofonist wordt per uur geboekt, zodat je geniet van compacte, krachtige sets tijdens het feest. Op deze manier behouden we het speelse verrassingseffect tijdens de avond, zonder dat het een te grote impact heeft. De saxofonist blijft bovendien niet achter de DJ booth staan, maar swingt samen met alle gasten op het verjaardagsfeest op de dansvloer.

DJ huren op je verjaardag met een persoonlijke benadering

Geen enkel feest is hetzelfde. Omdat ieder mens zijn eigen wensen heeft, bespreken we graag met jou hoe jij je verjaardagsfeest wilt laten spetteren. Na het kennismakingsgesprek ontvang je van ons een vragenlijst waarop je kunt aangeven wat jouw voorkeuren zijn. Op welke locatie en datum houd je het verjaardagsfeest? Wat is je favoriete muziekstijl? En zijn er bepaalde verzoeknummers die absoluut niet mogen ontbreken op je verjaardag? Aan de hand van de voorkeuren stellen we het beste feest voor jouw verjaardag samen. Meteen zin om een feestje te gaan bouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de website voor een gratis kennismakingsgesprek.