• darkblurbg

 "Praten is voor DJ's die niet kunnen mixen"

Ooit begonnen op m'n zolderkamer (wie niet?). Op m'n 18e een drive-in show met DJ Richard begonnen. En sinds 2010 reis ik het land door als De Vriendelijke DJ en heb ik 100en bruiloften mogen verzorgen.

Mijn grote kracht als allround DJ is het aanvoelen wanneer welke muziek te draaien. Iedere avond is anders, andere gasten andere wensen andere sfeer. Vooral op bruiloften is het een kunst het iedereen naar z'n zin te maken, je weet nooit hoe het gaat lopen. Dat maakt het tot zo'n leuk en divers vak.

Vind het een uitdaging diverse muziekstijlen zo te combineren dat jong en oud op de vloer blijven. Opbouw is hierin heel belangrijk, maar ook dat is iedere avond weer anders. Ik plan daarom niets van te voren, ga op m'n 6e zintuig af en speel in op wat er op de dansvloer gebeurt.

M'n muziekcollectie is enorm en reikt van de 60's tot de laatste hits en remixen. Als ik een verzoekje krijg gebeurt 't maar zelden dat ik het niet kan draaien. Onder het motto ‘praten is voor dj’s die niet kunnen mixen’ ben ik een fanatiek beatmixer. De microfoon hanteer ik alleen wanneer nodig.

 

Coen & Babs

Een goede DJ krijgt op een gegeven moment mensen aan het dansen. Een geweldige DJ laat je gasten vanaf minuut 1 op de vloer komen en zorgt dat ze er niet meer afkomen! Jeroen is er zo een, onze gasten hebben het er nog steeds over.