• darkblurbg

Je beste event vrienden!

 

 

Jeroen_van_rooijen

Jeroen van Rooijen

Ik ben geboren in de Jaren 80 in IJsselstein, woon al bijna 10 jaar in Leusden. Ben in corona tijd klein getrouwd met Francine (dat grote feest komt zeker nog) en woon samen met onze kids Faye en Kyan in het gezellige Leusden op een steenworp afstand van ons gave bedrijfspand.

 

Het lijkt alweer even geleden, maar In 2010 ging ik in vrije korte tijd van hobby DJ naar echt kunnen rondkomen van het DJ werk. Ik draaide veel voor een vaste grote opdrachtgever welke me het land instuurde voor vele uiteenlopende allround DJ opdrachten. In een half jaar tijd was ik fulltime DJ, WOW!

Snel daarna was mijn eigen DJ naam geboren en als ‘De vriendelijke DJ’ reisde ik met mijn aanhangertje achter de auto het hele land door. Ik richtte mij vooral op besloten feesten, want dat zijn echt de leukste feesten om te draaien. Van bruiloften tot bedrijfsfeesten en verjaardagen. Geef mij maar een leuke groep mensen en een dansvloer en ik zorg dat die volstaat tot het einde van het feest (of nog later!).

 

Mijn aanvragen groeide net zo snel als ik kan mixen en na een paar jaar heb ik een ‘S’ achter de bedrijfsnaam gezet. ‘De vriendelijke DJ’s’. Een flinke stap! Want hoe ga je kwaliteit waarborgen met een groter team van DJ’s? Ik heb 1 regel, en die houden we nog dagelijks in stand. Ik werk alleen met een select team van DJ’s samen die ik ook blindelings op mijn eigen bruiloft zou boeken. Daarnaast heb ik niet de ambitie om heel groot te worden, maar wel om de hoogste kwaliteit te waarborgen met licht geluid, maar vooral die DJ’s. Inmiddels zijn we met een klein hecht team die die zelfde kwaliteit nastreven, dit reflecteert zich in te gekke reviews na afloop!

We doen het hier graag net even anders en leuker. In de loop der jaren hebben we vele diensten toegevoegd, denk aan verhuur van lichtletters, maar ook meerdere photobooth’s, een digitale Jukebox. Ons corona concept ‘ Feestje-cadeau’ en hebben we een te gek concept voor bedrijfsfeesten. We zitten echt nooit stil hier!

Het werd tijd voor een overkoepelende naam om al die diensten onder te brengen. Dat is in 2022 omgedoopt tot ‘Event-vrienden’. Nog even vriendelijk als in 2010, maar nu zoveel breder met leuke en unieke diensten.

Een echt meerjaren plan voor de toekomst heb ik nooit. Go with the flow! Maar geniet nog iedere dag van het draaien, het is zoveel meer dan plaatjes draaien. Memories 4 life!

Hoop je snel te zien ergens op een dansvloer!

 

 

Remco_Rensing

Remco Rensing

 

Geboren begin jaren 80. Woon al sinds die tijd in IJsselstein, heb 2 kids Dewi en Milan.

Tijdens het vakken vullen bij de C1000 leerde ik Jeroen kennen.  We zijn met een aantal uit de ‘vulploeg’ van die tijd goede vrienden gebleven al die jaren, supertof!

 

Ik ging al geregeld met Jeroen mee naar z’n optredens in het land. Toen hij groeide met meerdere DJ shows bouwde ik deze geregeld op en af voor de andere DJ’s. Toen de diensten groeide ben ik daar telkens in mee gegroeid.

 

Je kunt mij nog steeds tegen komen tijdens het opbouwen of afbreken van een DJ show of Jukebox. Maar ik help je ook graag bij het maken van het ontwerp voor je Photobooth en beantwoord graag al je mails. Kom je voor een 1e kennismaking langs in onze studio in Leusden? Grote kans dat ik je ontvang en je meeneem in onze mogelijkheden.

We gaan er samen iets unieks van maken!

 

 

 

Silas_Vinken

Silas Vinken

 

Ik woon in Hilversum, ben de jongste van het team en ik doe ALLES, behalve draaien. Misschien komt dat draaien ooit nog wel ook. Via vrienden kwam ik in contact met Jeroen en zijn team. Het klikte meteen en ik begon hier met wat ritjes lichtletters rond rijden.

Sinds 2022 ben ik in dienst en rijd ik iedere week met vele Photobooths, lichtletters en DJ shows het hele land rond. Het zijn soms beste lange dagen en vooral nachten. Maar iedereen is altijd blij als ik aan kom, want ik lever alleen maar leuke dingen en kom op te gekke plekken.

 

Koffie drink ik niet, maar een cola (of beter nog Red bulltje) word altijd gewaardeerd.

Maar ik kan niet te lang blijven hangen, want kom altijd graag op tijd.

 

 

 

Charelle_Tol

Charelle Tol

 

Ik woon samen met DJ Marten in Bodegraven. Marten en Jeroen werken al zolang als ik kan herinneren nauw samen op DJ gebied. Ze hebben hierin echt dezelfde ambities en versterken elkaar hierin, heel leuk om te zien.

 

Toen Jeroen en z’n team paar jaar geleden wel wat hulp kon gebruiken had ik dan ook weinig twijfels om ook een steentje bij te dragen aan die 10+ beleving. Ik beantwoord iedere week jou mail en maak offertes en facturen.

Daarnaast denk ik ook altijd mee om die processen en mails zo informatief en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Ik zie je mailtjes graag tegemoet.