• darkblurbg

Professionele DJ huren voor een feest

Wil je een allround DJ inhuren voor een feest? Met een DJ boeken heb je niet alleen de garantie voor goede muziek, maar krijg je een onvergetelijke avond vol energie, plezier en onvergetelijke herinneringen. Of je nu een bijzondere verjaardag wilt vieren, een bedrijfsevenement organiseert of gewoon een goed excuus hebt om een feest te organiseren. Met een professionele DJ van De vriendelijke DJ's til je jouw feest naar een hoger niveau. Daarnaast bieden wij talloze extra opties aan bij een DJ inhuren voor een feest. Huur bijvoorbeeld een photobooth, laat je evenement stralen door lichtletters te huren of kies voor een DJ met saxofonist. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag meteen een gratis kennismakingsgesprek aan via onze website.

Een DJ inhuren voor een feest die jouw wensen vervult

Persoonlijk contact is bij De vriendelijke DJ's essentieel. We maken dan ook altijd een persoonlijk kennismakingsgesprek met onze klanten. Tijdens dit gesprek laat onze DJ zien welke opties er mogelijk zijn in een live demonstratie. Wil je een lasershow, CO2 guns of LED foam sticks? Je kunt bij De vriendelijke DJ's alle kanten op! In de meeste gevallen voelen de klanten direct aan of de klik aanwezig is bij de gewenste DJ. Mogen wij jouw feest verzorgen? Dan sturen we je een vragenlijst waar jij alle wensen voor het feest op kunt invullen. Op welke locatie en welke datum vindt het feest plaats? Welke muziekstijl houd je van, en welke verzoeknummers mogen niet worden overgeslagen? Sommige klanten hebben geen specifieke eisen, maar hebben juist liever dat sommige tracks niet gedraaid worden. Uiteraard houden we met alle wensen rekening, zodat jij geniet van een topfeest.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Een DJ huren voor een feest gaat verder dan enkel wat muziek draaien. Als DJ organiseren wij ook de voorbereiding en de op- en afbouw van de apparatuur. Doordat wij een ruime planning hanteren, zijn wij uiterst flexibel. Is er plotseling een verandering in het draaiboek, of is de DJ opeens ziek? Dan kan onze back-up DJ meteen inspringen op het feest. De DJ's zijn op de hoogte van alle plannen, zodat je feest altijd doorgaat!

Goede kwaliteit geluid en licht tijdens de DJ inhuren voor een feest

Bij een feest DJ inhuren hoort topgeluid. Daarom maken we bij De vriendelijke DJ's als enige in Nederland gebruik van een Brooklyn Audio geluidssysteem. Deze installatie zorgt voor heldere en volle klanken die te vergelijken zijn met een prachtig concert in de Ziggo dome. Ook qua licht en techniek ben je bij De vriendelijke DJ's aan het juiste adres. Zo bouwen wij onze DJ show op met twee gigantische LED zuilen en acht uplights om de ideale sfeer te creëren. Op het DJ meubel is een groot scherm aanwezig waar je allerlei visuals kunt afbeelden. Zo zet je bijvoorbeeld de gasten in het zonnetje met een aantal fraaie foto's.

DJ huren voor het feest met saxofonist

Naast een DJ huren voor het feest kun je ook live-entertainment toevoegen aan de avond. Wat dacht je bijvoorbeeld van een saxofonist die mee swingt op jouw favoriete melodieën? De saxofoon is een uiterst veelzijdig instrument, dat op allerlei muziekstijlen mee kan jammen. Van R&B tot dance, onze saxofonist is volledig ingespeeld op de DJ set. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een DJ huren bij een feest? Vraag direct meer informatie aan via onze website.