• darkblurbg

Huur een photobooth bij De vriendelijke DJ's

Organiseer je binnenkort een huwelijksfeest, verjaardag of personeelsuitje en zoek je een photobooth? Als er één attractie is die in de moderne wereld van sociale evenementen en feesten geliefd is én blijft, is het de photobooth. Met het fotohokje voeg je een extra dimensie van plezier en herinneringen toe, waar de gasten nog lang aan terugdenken. Of het nu gaat om een salsa photobooth met een speciaal zonnig thema of een gezellig fotobusje; door een photobooth te huren leg je op een ongeëvenaarde manier momenten vast tijdens het evenement. Naast een DJ boeken bieden De vriendelijke DJ's prachtige photobooths aan om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Ook kun je bijvoorbeeld lichtletters huren of een DJ met saxofonist op je feest uitnodigen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Huur een photobooth bij De vriendelijke DJ's en neem meteen contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Het concept van een photobooth huren

Door een photobooth te huren kunnen zowel jij als je gasten prachtige foto's maken tijdens het feest. Aangezien je de photobooth voor de complete avond huurt inclusief onbeperkt afdrukken, heb je alle tijd om de tofste kiekjes te maken. Alle foto's kunnen bovendien dubbel worden afgedrukt: zo heb je zowel een exemplaar voor de gast als voor in het gastenboek. Tijdens de fotosessie maak je meerdere foto's die vervolgens in tweevoud worden geprint. Op de afgedrukte fotostrook is naast de foto ruimte voor bijvoorbeeld de datum en namen van het bruidspaar of een logo of afbeelding van een bedrijf. Je kunt hierbij kiezen voor één portretfoto met een afbeelding van 10x15 centimeter, maar ook bijvoorbeeld voor twee of drie foto's op de fotostrip. Alle foto's worden bovendien achteraf per e-mail verstuurd, zodat je kunt nagenieten van alle gezelligheid op het feest.

Huur een photobooth voor elk feest met een uniek thema

Met honderden thema's zet je de stijl neer op de foto's die past bij jouw evenement. Felle kleuren, afbeeldingen of teksten: wil je de mogelijkheden zien? Dan kan uiteraard! Neem contact met ons op via de website, zodat we je een gratis demonstratie kunnen geven van de verschillende gepersonaliseerde thema's. Daarnaast wordt de salsa photobooth geleverd met een set stijlvolle props. Zet een gek brilletje op, breng een feestelijk tintje aan met een boa of kies voor decoraties als ballonnen en bloemen. Met een selectie grappige rekwisieten maak je de ervaring in de photobooth nóg leuker.

De voordelen van een photobooth huren

Het huren van een photobooth voor evenementen heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Van photobooth huren voor een bruiloft tot een photobooth bij een bedrijfsfeest, de fotomomenten bieden een interactieve ervaring voor jong en oud. Dit zijn enkele redenen om een photobooth te huren:

 • De hoge entertainmentwaarde
  Een van de meest voor de hand liggende pluspunten van het huren van een photobooth is het hoge gehalte aan entertainment. De gasten vinden het geweldig om zich te verkleden met props en gekke poses aan te nemen voor de camera. Het zorgt voor een ontspannen sfeer, waardoor mensen gemakkelijker in contact komen met elkaar en plezier hebben.
 • Het creëren van gedenkwaardige herinneringen
  Foto's zijn een prachtige manier om speciale momenten vast te leggen. Huur een photobooth en geef de gasten de mogelijkheid om de spontane foto's als aandenken mee te nemen van het evenement. Zelfs jaren later kun je de foto's nog bekijken, waarmee je de impact van het evenement verlengd.
 • Een interactieve ervaring
  De photobooths zorgen ervoor dat de gasten actief betrokken zijn bij het evenement. Of het nu gaat om het selecteren van de gewenste achtergrond, het toevoegen van een speciaal filter of het dragen van bepaalde props, het hele proces van fotograferen levert een leuke activiteit op voor alle gasten.
 • Een photobooth volledig naar jouw wensen
  Een mijlpaalverjaardag vieren, een nieuw product lanceren of feesten voor een huwelijksjubileum, met een gepersonaliseerde photobooth laat je een blijvende indruk achter op alle aanwezigen. De photobooths zijn geschikt voor jong en oud, waardoor ze ook uitermate geschikt zijn voor familie-evenementen en kinderfeestjes. De kinderen vermaken zich uitstekend met het trekken van grappige gezichten of het uitproberen van verschillende poses. Oudere gasten denken terug aan de nostalgische tijd van de traditionele photobooth, waardoor ze herinneringen aan vervlogen tijden kunnen ophalen. Door een persoonlijk tintje aan de photobooth toe te voegen verbeter je bovendien de algehele ervaring van het evenement.
 • Marketingmogelijkheden
  Huur een photobooth in bij een bedrijfsevenement en profiteer van de vele marketingmogelijkheden. Zo kun je de bedrijfsnaam, het logo of een slogan toevoegen aan de foto's die worden afgedrukt of worden gedeeld op de sociale media. Hiermee vergroot je de naamsbekendheid van het bedrijf. Bovendien kom je op deze wijze op een grappige en interactieve manier in contact met je doelgroep.

In 4 stappen een photobooth huren

De moderne photobooth is compact en eenvoudig te installeren op iedere gewenste locatie. Met een minimale setup kun je de bediening door een begeleider laten uitvoeren of zelfs door de gasten zelf. Hoe gaat het huren van een photobooth in zijn werk?

 1. Selecteer de gewenste photobooth

Huur een fotobooth in een moderne stijl, laat een vintage photobooth plaatsen of kies voor een videogastenboek. Of toch liever een fotobooth op wielen, een greenscreen neerzetten of een interactieve fotospiegel? Je kunt met de photobooth alle kanten op.

 1. Vind de juiste match

Bekijk welke photobooth binnen je budget past en bedenk hoeveel afdrukken je van de foto's wilt ontvangen. De verschillende props en het gepersonaliseerde kader rondom de foto's is vrijwel altijd inclusief.

 1. Ontvang de offerte aanvraag

Vult het online contactformulier in om een vrijblijvende offerte te ontvangen voor een photobooth huren. Twijfel je tussen bepaalde opties? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden, zodat je de beste photobooth selecteert die past bij jouw voorkeuren. Geef aan wanneer je de photobooth wilt huren en op welke locatie, zodat we jouw aanvraag zo gedetailleerd mogelijk kunnen beantwoorden. In welke stijl is jouw feest bijvoorbeeld, en welke rekwisieten had je zelf in gedachten voor bij de fotobooth?

 1. Een te gek feest met de photobooth

Op de afgesproken tijd komen we langs om de photobooth te installeren. Het startscherm is volledig in jullie style ontworpen. Bovendien passen we de LED verlichting bij de photobooth aan op het thema. Geniet samen met je familie, vrienden of collega's van prachtige prints in jullie thema. Na afloop download je alle foto's bovendien eenvoudig digitaal.

Huur meteen een photobooth bij De vriendelijke DJ's

Heb je een DJ gehuurd voor een feest bij De vriendelijke DJ's en wil je met een photobooth de feestvreugde verhogen? Of heb je per ongeluk een andere DJ geboekt, maar wil je toch over de voordeligste photobook beschikken? De vriendelijke DJ's komen graag bij je langs om de photobook te realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave en maak direct een vrijblijvende afspraak om alle opties voor jouw feest te bespreken.