• darkblurbg

Met een DJ en saxofonist maak jij elk feest compleet. Wanneer je iets extra’s tijdens jouw feest wilt, is een DJ met saxofonist op het feest een goed idee. Onze DJ’s zijn perfect ingespeeld op de saxofonist, waardoor er een unieke sfeer en uitstekende balans ontstaat. De saxofoon is één van de weinige instrumenten die bij (bijna) alle muziekstijlen past. Van dance, house, tot R&B en danceclassics, het kan allemaal bij De Vriendelijke DJ’s.

Ervaar de ultieme fusie van ritme met melodie met een DJ en saxofonist

Van een chique stijlvolle bruiloft tot een spetterend huwelijksfeest, onze DJ met saxofonist weten precies hoe ze de juiste snaar op de dag moeten raken. De hypnotiserende beats van de DJ smelt naadloos samen met de zwoele tonen van de saxofoon. Het resultaat is een meeslepende, unieke ambiance waar je gasten gegarandeerd over napraten. Dankzij onze jarenlange ervaring als bruiloft DJ hebben wij een zogenaamd zesde zintuig voor het aanvoelen van de sfeer. Met een spetterende geluid- en lichtshow prikkelen we de zintuigen en houden we het publiek op de dansvloer tot in de vroege uurtjes. Het gaat daarbij niet alleen om de muziek. Onze professionele DJ met saxofoon brengt een flinke dosis energie, charisma en enthousiasme mee naar ieder optreden. We zien onszelf dan ook als ware entertainers om ervoor te zorgen dat jouw evenement naar een hoger niveau wordt getild.

Saxoswingen op de dansvloer

Extra bijzonder aan een DJ met saxofonist is dat de saxofonist niet achter het DJ meubel plaats neemt, maar dat de dansvloer ‘onveilig’ wordt gemaakt. De saxofonist bevindt zich namelijk op de dansvloer tussen de gasten, waardoor er op los wordt geswingd. De gasten laten zich meer gaan dankzij de saxofonist, omdat zij zich dan niet als enige op de dansvloer begeven.

De perfecte samensmelting van geluiden bij DJ met saxofoon

Als een van de weinige in Nederland beschikken De vriendelijke DJ's over een Brooklyn Audio geluidssysteem. Deze geluidsinstallatie produceert volle en heldere klanken die vergelijkbaar zijn met de optredens in de Ziggo Dome. Hierdoor klinken jouw favoriete nummers fantastisch door de speakers, terwijl de beats door de ruimte trillen. De zachte klanken van de saxofoon zweven boven de beats uit, waardoor je de warme van live-instrumentatie ervaart. Deze combinatie van geluiden zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Bovendien is een DJ met saxofoon enorm divers, aangezien het muziekinstrument voor uiteenlopende muziekstijlen geschikt is. Van de nieuwste hits uit de top 40 tot R&B en soul, van 'golden oldies' tot foute hits uit de jaren 90. Met de DJ met saxofoon kun je alle kanten op.

Hoe is de speel/draaiverhouding tussen de DJ en saxofonist?

De saxofonist is de gehele avond aanwezig en speelt korte, maar krachtige sets. Het effect van een DJ met saxofonist blijft hierdoor leuk, zonder dat het teveel wordt. Het geluid van een saxofoon kan als overweldigend worden ervaren, waardoor er een perfecte balans gevonden moet worden. Op ons Youtube kanaal hebben wij verschillende video’s geüpload, zodat je kunt zien hoe de ‘magie’ tussen de DJ en de saxofonist voor een onvergetelijk feest zorgt.

DJ met saxofonist op bruiloften

Wij merken dat een Bruiloft DJ met saxofonist op bruiloften een ideale combinatie is. De warme en zwoele klanken van een saxofoon zorgen voor extra sfeer en romantiek. Steeds vaker verzorgen wij de muziek tijdens de ceremonie, de borrel en het diner. Daar waar overdag DJ met saxofonist de muziek verzorgt, kan ’s avonds de live band uit de kast worden trokken (of andersom). Wij bieden volop mogelijkheden voor een onvergetelijk (trouw)feest.

Onze bruiloft DJ met saxofonist levert maatwerk

Een van de grootste voordelen van een DJ met saxofonist huren is de enorme flexibiliteit die het biedt. Of je nu op zoek bent naar rustige achtergrondmuziek gedurende de receptie of juist een DJ wilt boeken voor een energieke set bij het dansfeest. Wij voeren de set voor jou uit die past bij de unieke behoeften van jouw bruiloft. Van jazzy improvisaties tot opzwepende housebeats, het repertoire is eindeloos. Om ervoor te zorgen dat we aan jouw wensen voldoen, nodigen we je van harte uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit één-op-één gesprek laten wij in een live demonstratie zien wat de mogelijkheden zijn voor jullie huwelijk. Bovendien ervaar je op deze manier zelf het geluid en de techniek van onze installatie. Meestal voelen bruidsparen meteen aan of de klik er is, zodat we afspraken kunnen maken voor de muzikale omlijsting van het huwelijksfeest.

Speciale verzoeken? Geen enkel probleem voor onze DJ met saxofoon

Wanneer onze DJ met saxofonist op jullie bruiloft gaan optreden, ontvang je een vragenlijst waarop jullie alle specifieke verzoeken kunnen doorgeven. Op welke datum en welke locatie vindt het feest bijvoorbeeld plaats? Welke muziekstijl staat bij jullie centraal en zijn er speciale verzoeknummers die gedraaid moeten worden, zoals de openingsdans? Zoeken jullie een DJ met saxofonist die veel interactie hebben met het publiek, of kies je juist voor entertainment dat op de achtergrond blijft? Of zijn er juist tracks die jullie absoluut niet willen horen gedurende de bruiloft? De vriendelijke DJ's brengen aan de hand van de vragenlijst jouw voorkeuren in kaart, zodat onze DJ met saxofoon de ideale avond verzorgen.

Een DJ met saxofonist huren: zowel een auditieve als visuele beleving

Bij het huren van een DJ met saxofoon van De vriendelijke DJ's geniet je bovendien van een toffe lichtshow en te gekke DJ booth. Niet alleen is de set met de saxofoon een visueel spektakel, aangezien de muzikant vol passie en emotie speelt voor het publiek. Bij de installatie van De vriendelijke DJ's beschik je namelijk over twee enorme LED zuilen met floorspots, zodat je de sfeer perfect op het feest kunt laten aansluiten. Ook is er een groot scherm aanwezig waarop je allerlei foto's en andere momenten kunt delen. Wat dacht je bijvoorbeeld van foto's van het bruidspaar of de aanwezige gasten? Zo zetten wij een dynamische show neer die niet alleen gehoord, maar ook gezien moet worden.

Speciale opties bij de DJ met saxofonist voor een extra feestelijk tintje

Bij de DJ met saxofoon huren heb je bij De vriendelijke DJ's eindeloze mogelijkheden om het feest onvergetelijk te maken. Huur bijvoorbeeld een photobooth om samen met familie, vrienden en collega's op de foto te gaan tijdens het feest. Bij de photobooth zijn grappige attributen aanwezig, zodat de feestvreugde maximaal is. Of wat dacht je van lichtletters huren om de namen van het bruidspaar in het zonnetje te zetten? Andere opties zijn LED foam sticks, een spiegelbol of een lasershow. Wij denken graag met je mee om een prachtige ervaring neer te zetten.

Neem contact op voor een DJ met saxofoon van De vriendelijke DJ's

Stap je binnenkort met je partner in het huwelijksbootje en wil je daarvoor een DJ met saxofonist inhuren? Neem dan meteen contact op met De vriendelijke DJ's om de verschillende mogelijkheden te ontdekken. Wij draaien daarbij in vele regio's: van een bruiloft DJ in Amsterdam tot een DJ in Gelderland. Met een persoonlijke benadering waarbij we korte lijnen hanteren, zorgen wij voor een DJ set op maat, waarbij de voetjes al snel van de vloer gaan. Doordat wij bovendien een ruime marge aanhouden in de planning, kunnen wij inspelen op onverwachte gebeurtenissen gedurende de dag. Plotseling een DJ ziek? Geen probleem, wij schakelen meteen een vervangende DJ in die volledig van jullie wensen op de hoogte is. Zo kun je zorgeloos genieten van een feest om nooit te vergeten. Meer weten over de kosten van een DJ met saxofoon? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan voor een DJ inhuren met saxofonist via onze website. Of maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek met onze DJ's door ons online contactformulier in te vullen.

Bekijk hier meer voorbeelden van (bruiloft) feesten met een saxofonist. Ontstaan in 2020 en de nieuwe trend/hype voor je feest. https://www.feestje-cadeau.nl/huis-tuin-feest-cadeau