• darkblurbg

Met een DJ en saxofonist maak jij elk feest compleet. Wanneer je iets extra’s tijdens jouw feest wilt, is een DJ met saxofonist op het feest een goed idee. Onze DJ’s zijn perfect ingespeeld op de saxofonist, waardoor er een unieke sfeer en uitstekende balans ontstaat. De saxofoon is één van de weinige instrumenten die bij (bijna) alle muziekstijlen past. Van dance, house, tot R&B en danceclassics, het kan allemaal bij De Vriendelijke DJ’s.

Saxoswingen op de dansvloer

Extra bijzonder aan een DJ met saxofonist is dat de saxofonist niet achter het DJ meubel plaats neemt, maar dat de dansvloer ‘onveilig’ wordt gemaakt. De saxofonist bevindt zich namelijk op de dansvloer tussen de gasten, waardoor er op los wordt geswingd. De gasten laten zich meer gaan dankzij de saxofonist, omdat zij zich dan niet als enige op de dansvloer begeven.

Hoe is de speel/draaiverhouding tussen de DJ en saxofonist?

De saxofonist is de gehele avond aanwezig en speelt korte, maar krachtige sets. Het effect van een DJ met saxofonist blijft hierdoor leuk, zonder dat het teveel wordt. Het geluid van een saxofoon kan als overweldigend worden ervaren, waardoor er een perfecte balans gevonden moet worden. Op ons Youtube kanaal hebben wij verschillende video’s geüpload, zodat je kunt zien hoe de ‘magie’ tussen de DJ en de saxofonist voor een onvergetelijk feest zorgt.

DJ met saxofonist op bruiloften

Wij merken dat een Bruiloft DJ met saxofonist op bruiloften een ideale combinatie is. De warme en zwoele klanken van een saxofoon zorgen voor extra sfeer en romantiek. Steeds vaker verzorgen wij de muziek tijdens de ceremonie, de borrel en het diner. Daar waar overdag DJ met saxofonist de muziek verzorgt, kan ’s avonds de live band uit de kast worden trokken (of andersom). Wij bieden volop mogelijkheden voor een onvergetelijk (trouw)feest.

Wilt u een DJ met saxofonist inhuren?

Neem dan gerust contact met ons op via 06-37192760 of vul ons contactformulier in. Wij komen je graag een muzikale avond bezorgen!

Bekijk hier meer voorbeelden van (bruiloft) feesten met een saxofonist. Ontstaan in 2020 en de nieuwe trend/hype voor je feest. https://www.feestje-cadeau.nl/huis-tuin-feest-cadeau