• darkblurbg

De best beoordeelde bruiloft DJ in Gelderland boeken? Via ThePerfectWedding.nl hebben meer dan honderd ceremoniemeesters, partymanagers en bruidsparen een beoordeling voor ons achtergelaten. Als bruiloft DJ in de provincie Gelderland merken wij dat het een vak apart is. Een goede voorbereiding is van groot belang, waarbij de samenwerking met de ceremoniemeester, partymanagers en het bruidspaar hoog bij ons in het vaandel staat.

 

Bruiloft DJ in Gelderland boeken? Maak eerst kennis!

Om ervoor te zorgen dat alles gestroomlijnd verloopt plannen wij eerst een kennismakingsgesprek met één van onze bruiloft DJ’s in Gelderland in. Tijdens dit gesprek voelt het bruidspaar aan of dit ‘hun’ DJ is. Die klik moet er zijn. Het gesprek vindt plaats in onze showroom, zodat wij onze DJ show in werking kunnen laten zien.

Waarom kiezen voor De vriendelijke DJ's?

Met meer dan 10 jaar ervaring zetten De vriendelijke DJ's de juiste ambiance neer op jouw bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag. Onze DJ's in Gelderland zijn niet alleen muzikanten, maar ook entertainers. We kijken naar de sfeer in het publiek, zoeken de interactie op en verhogen de feeststemming met ons enthousiasme en charisma. Van een speciaal verzoeknummer van een bruidspaar tot een persoonlijke aankondiging op een bedrijfsfeest, onze DJ's vlakbij Gelderland zorgen ervoor dat iedereen zich betrokken voelt en de tijd van zijn of haar leven heeft. Uiteraard letten we bij de DJ boeken op het soort evenement waar we optreden. Gaat het om een DJ op een bruiloft, waarbij de openingsdans een grote rol speelt en iedereen meteen met de voetjes van de vloer gaat? Of draait het om een bedrijfsfeest DJ waarbij de collega's langzaam binnendruppelen? In dat laatste geval kiezen onze DJ's ervoor om eerst dansbare achtergrondmuziek te draaien, om daarna geleidelijk iedereen te laten swingen op de dansvloer. De wensen van de klant staan hierbij centraal. Door onze brede muziekkennis zetten we alle muziekstijlen moeiteloos neer; van dancemuziek uit de 90s tot een R&B feest.

De mooiste herinneringen creëren met een photobooth huren

Bij de DJ in Gelderland huren bieden we talrijke opties aan. Huur bijvoorbeeld een photobooth zodat je vrienden, familie en collega's een blijvende herinnering hebben aan het toffe feest. Een photobooth in een van de snelst groeiende trends, waarbij je ofwel alleen, ofwel met een groepje samen met knotsgekke attributen op de foto gaat. Doordat de foto's meteen worden geprint, zijn de photobooths een perfecte vorm van entertainment tijdens het evenement. We zorgen er altijd voor dat er iemand aanwezig is voor de bediening van de photobooth, zodat je op ieder moment gegarandeerd een fotomoment kunt vastleggen. Daarnaast kun je kiezen voor een gepersonaliseerd fotokader. Kies bijvoorbeeld bij een huwelijk voor een design met jullie trouwdatum en namen.

Perfect licht en geluid

Met eigen oren kunt u de hoge kwaliteit van het Brooklyn Audio Geluidssysteem ervaren. Wij beschikken als enige in Nederland over dit geluidssysteem, dat qua geluidskwaliteit te vergelijken is met een goed concert in de Ziggo Dome. Het Brooklyn Audio Geluidssysteem staat bekend als het beste systeem van de Benelux. De klanken zijn vol en zuiver. Ook de lichtshow is uniek in zijn soort en geeft een extra dimensie aan het trouwfeest. Lees hier meer over de specificaties van de DJ show.

Heeft u gekozen voor één van onze Bruiloft DJ’s in Gelderland?

Dan zorgen wij ervoor dat je een vragenlijst ontvangt waarop specifieke wensen mogen worden aangegeven. Denk hierbij aan welke nummers je absoluut wel, maar zeker ook niet wilt horen. Onze bruiloft DJ’s zorgen er tijdens uw trouwfeest in Gelderland voor dat de muziek, licht en geluid geheel op uw wensen wordt aangepast. De DJ meubel beschikt over een groot scherm waarop trouwfoto’s of andere mooie herinneringen kunnen worden afgespeeld. Ook hierbij kan je bij ons aangeven wat jullie wensen zijn. 

Van ceremonie tot trouwfeest

Steeds vaker verzorgen wij de muziek gedurende de gehele dag, van ceremonie tot in de late uurtjes tijdens het trouwfeest. Een live band, een zangeres, een saxofonist of andere instrumentale acts kunnen worden gecombineerd met een bruiloft DJ in Gelderland om de trouwdag nog persoonlijker te maken. Wij passen ons graag aan!

DJ's in Gelderland met grenzeloze passie voor entertainment

De vriendelijke DJ's zorgen voor een onvergetelijke ervaring dankzij onze grenzeloze passie voor entertainment. Met een zorgvuldige voorbereiding, een geschikte playlist en een ruime marge voor het op- en afbouwen, zijn wij op iedere situatie ingespeeld. Is er onverwacht een verandering in de planning van het feest? Geen probleem, aangezien wij met alles rekening houden. Als een DJ bijvoorbeeld ziek is, zorgen wij ervoor dat er direct een vervanger ingeschakeld wordt die van alle afspraken op de hoogte is. Zo kun je zorgeloos met de gasten dansen tot in de vroege uurtjes. 

Afspraak maken?

Meteen benieuwd wat de opties voor een DJ in Gelderland zijn? Neem contact met ons op via 06-37192760 of stuur een bericht via het contactformulier.