• darkblurbg

'Geen verzoekje is onmogelijk, ik heb ze allemaal!'

Eind jaren ’90 is het voor mij allemaal begonnen. Met wat cd’tjes, speakers en ingehuurde discolichten gingen Jeroen en ik samen op pad. Onze Drive-in Show was geboren.

In de jaren daarna heb ik eigenlijk alles wel gedaan. Van Cafés tot grote discotheken, draaien in de wintersport en de zomergebieden, bruiloften, bedrijfsfeesten, presentaties en ga zo maar door. Ik ben dan ook niet in een bepaald hokje te stoppen.

Ik hou er van om met muziek de gasten een leuke avond te bezorgen, ik haal m'n voldoening uit een zaal die compleet uit z'n dak gaat! Op welke muziek stijl dat is, maakt mij niet uit! Ik ben wat dat betreft net als de andere vriendelijke DJ's zo allround als maar kan.

Aan een goed contact vooraf met de klant hecht ik heel veel waarde. Alleen zo kunnen we samen de puntjes op de i zetten, op de avond zelf mogen de gasten mij muzikaal uitdagen met hun verzoekjes, niets is mij te gek. Datzelfde geldt voor het draaien i.c.m. een Saxofonist of bijvoorbeeld een vocalist. Dit geeft meestal een hele gave combi en zo kunnen wij elkaar en de gasten opzwepen om het feest nog completer te maken!

Met zijn allen een feest bouwen waar nog lang over gepraat word, zowel op de dansvloer als achter de DJ Booth. Als ik ’s avonds met pijnlijke voeten op de bank lig, dan is voor mij de avond pas geslaagd! 

 

Rosanne & Johan

Wat hebben wij een waanzinnig feest gehad! Richard heeft goed met ons meegedacht en was flexibel omtrent de openingsact. Dat heeft er mede voor gezorgd dat het vanaf de start helemaal los ging! Jong en oud heeft enorm genoten en…gedanst :) THANKS!