• darkblurbg

'Jong en Oud tegelijk op de dansvloer, dat is mijn doel!'

Vroeger draaide ik veel in bars, kroegen en discotheken. In die periode heb ik brede muziek kennis opgedaan en werd ik steeds beter in het aanvoelen van de gasten. Tegenwoordig draai ik bijna alleen nog maar op besloten feesten en dan voornamelijk bruiloften, dat blijven toch de leukste feesten!

Bruiloft DJ is een vak te noemen, daar komt zoveel meer bij kijken dan alleen plaatjes draaien. Iedere avond is anders en vereist een andere aanpak. Het gaat verder dan alleen muziek, want ook het contact met jullie als bruidspaar vind ik erg belangrijk. Het is een grote dag die jullie willen afsluiten met een onvergetelijk feest, daar help ik graag bij.

Oog voor het publiek, de sfeer en jullie wensen! Ik draai een gezellige mix van muziek voor Jong & Oud, zonder daarbij je eigen wensen uit het oog te verliezen.

 

Yvonne & Vincent

Tijdens het eerste gesprek kregen we direct al het juiste gevoel bij Rene! Hij voelt perfect aan wat de gasten graag willen horen en krijgt iedereen op de dansvloer. Nummers worden heerlijk in elkaar door gemixed en van jong tot oud kregen we complimenten over de DJ.