• darkblurbg

'Een goede DJ is meer dan de volgende plaat..'

In mijn studententijd begonnen met serieus draaien. Ontelbaar veel feesten in het land morgen verzorgen. Jeroen tegen gekomen bij een gezamenlijke opdrachtgever en sinds die tijd al DJ-maatjes!

Als professioneel allround DJ heb ik op veel verschillende feesten gedraaid. Elk feest is uniek en heeft zijn eigen muzikale ingrediënten nodig.

Wat wil het publiek?  Hoe moet de avond verlopen? Hoe is de sfeer?  Elke plaat moet een volgende stap zijn om er een nog mooier feest van te maken.

Al begint mijn werk als dj al ver voor het feest. Ik denk graag met je mee over de muzikale mogelijkheden. Waardoor word jouw feest echt onvergetelijk?! Voor het feest hoef je niet wakker te liggen over de muziek, dat is in goede handen.Van rustige achtergrond muziek tot aan een knallend feest, niets is te gek!

Een goede DJ is meer dan de volgende plaat, tijdens het draaien sta ik er voor jou en je gasten!

 

Annemarie & Rikjan

Wij hebben een geweldige avond gehad met DJ Matthias! De muziek klonk lekker, dansvloer was de hele avond gevuld! De lichtshow samen met de floorspots was ook erg gaaf in onze hoge ruimte. Kortom: over 12,5 jaar weer!